Idrettsgallaen:

Da Stig-André Berge fortalte om planene for bryllupsnatta, sa forloveden stopp

- Fokuset må ligge ett sted.

PRISDRYSS: Stig-André Berge (33) hentet hjem hele tre priser under Idrettsgallaen i kveld. Fra podiet lovet han tv-seerne at et giftemål med forloveden er på vei. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
PRISDRYSS: Stig-André Berge (33) hentet hjem hele tre priser under Idrettsgallaen i kveld. Fra podiet lovet han tv-seerne at et giftemål med forloveden er på vei. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR / OSLO (Dagbladet): Det hersker ingen tvil om hvem som kuppet «Idrettsgallaen» 2017.

Bryteren Stig André Berge (33) satt først igjen med én, så to - og deretter tre priser etter kveldens utdeling, der Idretts-Norge var samlet til fest for å hylle året som gikk.

Da Berge, som etter fire år med blodslit ble belønnet med en olympisk bronsemedalje i Rio i fjor, skulle opp å motta sin første pris, for «Årets forbilde», benyttet han anledningen til å takke forloveden, Rosell Utne.

Sommerbryllup

I den anledning hadde han en viktig beskjed å komme med - som sørget for umiddelbare overskrifter:

- Det året her skal jeg gi tilbake henne, så i år skal vi gifte oss.

MED PÅ FEST: Rosell Utne dukket opp på Idrettsgallaen i en tettsittende kjole med blomstermotiv. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix
MED PÅ FEST: Rosell Utne dukket opp på Idrettsgallaen i en tettsittende kjole med blomstermotiv. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix Vis mer

Utne, som har vært forlovet med brytetalentet i to og et halvt år, røpet for Dagbladet allerede i fjor at hun planlegger å stå brud til sommeren.

Når Dagbladet møter det vordende ekteparet etter sending lørdag kveld, er bryllupsdatoen klar.

- Det blir sommerbryllup 8. juli i eksotiske Båtsfjord i Finnmark. Samboeren min er derfra, sier Berge, og fortsetter:

- Jeg har jo fortsatt karantene etter Rio-OL på grunn av Zika-viruset, så vi får vente litt. Så satser vi på at hun er gravid dagen etter. Ække det i orden, da?

- Kan ikke sitte stille

Da skyter forloveden bestemt inn:

- Han tror at det skal skje på bryllupsnatten, ja. Han har jo egentlig hatt lyst på barn siden vi ble sammen, men så har jeg hele tiden sagt at vi må vente til etter OL - slik at fokuset vårt ligger ett sted. Når vi har hus og alt på plass så kan vi få barn, konstaterer hun.

Utne, som selv er aktiv i brytemiljøet, har tidligere beskrevet Berge som en «omsorgsfull person med store mengder energi».

- Hvis han ikke trener, er han et helvete. Han gjør tusen ting hele tida, og kan ikke sitte stille. Det kan være litt irriterende når vi for eksempel er på ferie, sa hun til Dagbladet i fjor.

En annen ting som av til plager Berges samboer, er at han visstnok har en tendens til å gjøre sitt fornødne mens hun er på badet.

- Noen ganger skiter han mens jeg sminker meg, fortalte hun lattermildt.

Storeslem

Dette til tross, Utne forsikret om at hun er veldig glad i brytekjæresten. På spørsmål om han hadde noen interesser offentligheten ikke visste om, svarte hun følgende:

- Han er en fanatisk boyband-fan. Jeg ga ham billetter for å se Backstreet Boys, og under konserten var jeg helt sikker på at han skulle begynne å grine. Det var nok stort for ham.

Ved siden av å hente hjem prisen for «Årets forbilde» i kveld, stakk Berge av med statuett for «Årets navn» og «Utøvernes pris».

Han hadde tårer i øynene da han mottok kveldens tredje pris.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer