Ari Behns bisettelse:

Dagbladet sender Ari Behns bisettelse

Familien ønsker at alle som vil, får ta farvel.

GIKK BORT: Onsdag 25. desember kom nyheten om at Ari Behn (47) er død. Slik var hans liv. Video: Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag 3. januar klokken 13.00 skal Ari Behn bisettes i Oslo domkirke. Bisettelsen skal forrettes av biskopen i Oslo, Kari Veiteberg. Familiens talsperson, Geir Håkonsund, opplyser til Dagbladet at domkirken vil åpne dørene klokken 12.

- Det er forventet stort oppmøte, så vi oppfordrer folk til å være ute i god tid om de ønsker å være inne i kirken under bisettelsen, skriver han i en tekstmelding.

Dagbladet vil ha direktesending fra bisettelsen, gjennom NRK 1, og vil i forkant også ha direktesending utenfor Oslo domkirke.

- Ari Behns bortgang har rørt hele Norge, og det er mange som ønsker å følge bisettelsen fredag. Derfor er det viktig for Dagbladet å la seerne ta del i denne høytidelige seremonien for Ari, sier Jonas Jørstad, redaktør for kjendisdesken i Dagbladet.

Ønsker at alle skal få ta farvel

At NRK sender bisettelsen og blir pool for produksjonen, er i tråd med familiens ønske.

- Vi sender bisettelsen i tråd med familiens ønske. Ari Behns familie ønsker at så mange som mulig skal få ta del i bisettelsen, sier Espen Olsen Langfeldt, redaktør i nyhetsdivisjonen i NRK til statskanalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer