Sigvart Dagsland:

Dagsland om de dramatiske minuttene: - Jeg tenkte: «Kan jeg gå igjen, blir jeg lykkelig»

Snakker om bilulykken for første gang.

TRAUMATISK: Halvannen måned etter bilulykken snakker Sigvart Dagsland om de dramatiske minuttene, og tida etterpå, for første gang. Her er han avbildet i forbindelse med «Hver gang vi møtes» i 2014. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
TRAUMATISK: Halvannen måned etter bilulykken snakker Sigvart Dagsland om de dramatiske minuttene, og tida etterpå, for første gang. Her er han avbildet i forbindelse med «Hver gang vi møtes» i 2014. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tida har stått stille for artist Sigvart Dagsland (54) etter at han havnet i en stygg frontkollisjon sammen med to bandkolleger for halvannen måned siden.

Dagsland ble hardest skadd av de involverte i ulykken, som skjedde mens følget var på vei til Oslo fra en konsert på Rena, og har vært gjennom omfattende operasjoner etter det kraftige sammenstøtet.

Dagsland ble skrevet ut fra sykehus for knappe to uker siden, og gjestet NRKs «Nitimen» tirsdag formiddag for å snakke om veien tilbake etter ulykken.

- Livet er annerledes

Overfor programleder Marte Stokstad (39) og programledervikar Trond-Viggo Torgersen (65) forteller Dagsland, som er gift med musikkollega Karoline Krüger (48), at han tar én dag av gangen.

- Hvis du begynner å tenke på alle dagene samtidig, går det i ball. Nå er livet veldig annerledes. La oss håpe det kommer tilbake til slik det var før, forteller musikeren.

Dagsland brakk tolv bein og knuste ankelen da bilen han satt i frontkolliderte med en annen bil på riksvei 3 ved Kolomoen rundt klokken 21.45, 17. januar. Det var Dagsland som kjørte bilen, og han ble sittende fastklemt i tre kvarter før ambulansen fikk han ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer