Nina Owing og Yama Wolasmal:

Dagsrevyen-profilene avslører sin verste dag på jobb

- Jeg måtte si til mine kolleger ute: «Hva hørte dere?».

SITT ANSVAR BEVISST: Nina Owing og Yama Wolasmal er godt kjent for den gjengse nordmann. Nå forteller de om sin programlederrolle i Dagsrevyen. Foto: NTB Scanpix
SITT ANSVAR BEVISST: Nina Owing og Yama Wolasmal er godt kjent for den gjengse nordmann. Nå forteller de om sin programlederrolle i Dagsrevyen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere denne måneden ble årets Gullruten-nominerte presentert i Østbanehallen i Oslo.

Da ble det også kjent at Dagsrevyen kan stikke av med prisen for «Beste nyhets- eller aktualitetsprogram», noe man vil få svar på under selve utdelinga i Bergen i mai.

Til stede for å representere NRKs flaggskip under offentliggjøringa torsdag, var ingen ringere enn to av programlederne, Nina Owing (59) og Yama Wolasmal (36).

At det er stas å bli nominert, legger ikke tv-profilene skjul på. Begge understreker likevel at de ikke ene og alene kan ta all heder og ære.

- Dette er teamarbeid. Folk ser eksempelvis bare meg og Nina, men vi har et enormt lag bak oss bestående av produsenter, vaktsjefer, reportere ... Altså, hva er vi uten reportere? Ingenting, konstaterer Wolasmal og Owing overfor Dagbladet.

- Sjokkerende

Ved live-tv har historien vist at det kan oppstå uforutsette hendelser og klønete situasjoner. Både Owing og Wolasmal har nok erfaring til å håndtere slike episoder.

Å skulle forholde seg profesjonell og samlet når man viderebringer nyheter av ytterst tragisk karakter, er imidlertid noe helt annet. Det har spesielt Owing fått erfare.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer