DELTAKER:  "Alt for Norge"- deltager Dana Dinsmore ser ikke bort fra at han kan finne den rette i Norge. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
DELTAKER: "Alt for Norge"- deltager Dana Dinsmore ser ikke bort fra at han kan finne den rette i Norge. Foto: Torbjørn Berg / DagbladetVis mer

Dana Dinsmore har et godt øye til en annen «Alt for Norge»-deltaker

Røper at han har fått sansen for en av de andre norsk-amerikanerne i serien.

GREFSENKOLLEN (Dagbladet): Dana Dinsmore (31) fra Haleiwa, Hawaii er en av de tolv norsk-amerikanere som skal kjempe om å vinne et møte med sin norske slekt i TVNorge-serien «Alt for Norge».

Samtidig legger han ikke skjul på at han gjerne vil finne seg en norsk jente.

Han synes nemlig norske jenter er «gorgeous» fra innsiden og ut.

Godt øye til en deltaker Dinsmore kommer opprinnelig fra Seattle, men har tilbrakt de siste syv årene med strand, sol og surfing på Hawaii.

Han er først og fremst i Norge for å vinne et møte med sin norske slekt som han aldri har truffet, men han er også åpen for å finne seg en norsk kjæreste.

- Jeg tar gjerne med meg ei norsk jente til Hawaii. Vi kan bo der på vinteren, og i Norge på sommeren, sier Dinsmore til Dagbladet.

Han røper at han har et godt øye til noen av de andre norsk-amerikanerne i serien.

- Jeg har fått et godt øye til en annen deltaker, sier Dinsmore, uten at han vil avsløre noe mer.

Kjærestekrav På spørsmål om hvilke krav han har til en potensiell kjæreste, svarer han at han ikke har noen preferanser hva angår hårfarge.

- Hun må være familieorientert og vakker fra innsiden og ut. Og jeg vil møte foreldrene hennes. Jeg har ingen preferanser på hårfarge eller noe sånt, jeg liker både epler og appelsiner, sier norsk-amerikaneren.

- Og hun må ikke være høyere enn meg, legger han til.

Han er 195 cm høy. 

Klatret i palmetrær for å overleve Det er en pris å betale for å bo i paradis. Da firmaet han jobbet i fikk økonomiske problemer, ble norsk - amerikaneren stående uten arbeid - og til slutt også uten hjem.

Singel: Dana Dinsmore kan godt tenke seg å finne en norsk jente. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

- Jeg hadde ikke råd verken til mat eller husleia, så jeg måtte flytte ut, sier Dana til Dagbladet.

Han bodde i bilen og levde på kokosnøtter fra palmetrær og selvfanget fisk.

- I en periode spiste jeg bare kokosnøtter og fisk som jeg fanget. Fargerike fisker som jeg grillet på bål på stranden, forteller norsk-amerikaneren.

Nå er han med i TV - serien. Selv ser han ikke på TV, men han kunne ikke la sjansen til å få møte sin norske slekt gå forbi. Bestefaren hans var norsk jagerflypilot under 2. verdenskrig, og hans historie er en viktig del av at Dana ville være med på programmet og komme til Norge.

DELTAKERNE: «Alt for Norge»- deltagerene med programleder Henriette Bruustaad. Amy Hesteness, Jessica Brustad, Barbara Liles, Mary Caryl Serritella, C.J. Foss, Stephanie Reese, Alf Herigstad, Johnathan Richards, Dana Dinsmore, Austin Muller, Tara Filer og Todd Ferris. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet Vis mer