BERØMT: Florida-jenta Danielle Bregoli har en kriminell fortid bak seg, men i dag tjener hun høye summer bare for å dukke opp på arrangementer. Foto: Splash / NTB scanpix
BERØMT: Florida-jenta Danielle Bregoli har en kriminell fortid bak seg, men i dag tjener hun høye summer bare for å dukke opp på arrangementer. Foto: Splash / NTB scanpixVis mer

Danielle Bregoli:

Danielle (14) ble rik og verdenskjent over natta. Nå er hun dømt til fem års betinget fengsel

Dømt på grunnlag av fire forskjellige arrestasjoner.

(Dagbladet): Ungjenta Danielle Bregoli (14) ble verdenskjent for sin svært breiale personlighet da hun var med i tv-programmet «Dr. Phil» i fjor.

Mest kjent ble hun for frasen «cash me outside how bow dah», og klippet fra episoden har nærmere 40 millioner avspillinger på YouTube.

Videoen ble spredt som ild i tørt gress i sosiale medier, og den unge tenåringen har i dag fått over 11 millioner følgere på Instagram.

Men det er ikke bare popularitet og berømmelse som preger hverdagen til den 14 år gamle Florida-jenta.

Anklaget mora for narkotikamisbruk

Bregoli var bare 13 år gammel da mora hennes søkte hjelp av den anerkjente psykologen Phil McGraw i programmet «Dr. Phil».

Mora, Barbara Ann Bregoli, oppsøkte McGraw da hun fikk nok av at tenåringsdattera stadig havnet i trøbbel med politiet.

Ifølge Palm Beach Post har hun blitt arrestert flere ganger for blant annet grovt tyveri og besittelse av marihuana.

I tillegg har hun levert en falsk politianmeldelse der hun anklager sin egen mor for heroinmisbruk. Det viste seg imidlertid at hun selv hadde spredt brunt sukker ut på badet for å få det til å se ut som det narkotiske middelet.

Denne uka ble hun dømt til fem års betinget fengsel på grunnlag av fire separate arrestasjoner, som ifølge nettstedet skal ha skjedd før hun ble kjent.

Hun ble også dømt til 100 timer samfunnstjeneste, må delta i seksualundervisning og antivoldskurs, og må forholde seg til en streng innetid.

KJENT OVER NATTA: Danielle Bregoli ble verdenskjent etter en tv-opptreden i fjor. Foto: Skjermdump
KJENT OVER NATTA: Danielle Bregoli ble verdenskjent etter en tv-opptreden i fjor. Foto: Skjermdump Vis mer

Ble sendt bort

14-åringen, som opprinnelig er fra Florida, har de siste månedene vært bosatt i California med mora si. Faren, politimannen Ira Peskowitz, ønsker imidlertid at dattera skal flytte tilbake til hjemstedet.

- Jeg er redd for hva hun kan bli presset til å gjøre der. Hun bør være i Palm Beach, og bli fjernet fra det giftige miljøet, sa Peskowitz i retten denne uka.

❤️💪👊🏼

Et innlegg delt av Danielle Bregoli (@bhadbhabie)

Etter «Dr. Phil»-episoden ble Bregoli sendt til ranchen Turn-About i Utah, som er en behandlingsklinikk for trøblete tenåringer.

- Det gir deg tid til å tenke på hva men har gjort, og hvorfor foreldrene dine valgte å sende deg dit, sa hun om oppholdet, ifølge Palm Beach Post.

I februar i år havnet hun i trøbbel igjen da hun og mora ble kastet av et Spirit Airlines-fly, etter å ha havnet i slåsskamp med en annen kvinnelig passasjer.

Nettstedet TMZ har delt en video fra hendelsen som viser krangelen.

I retten denne uka kom det imidlertid fram at tenåringen skal ha skjerpet seg den siste tida, der både oppførselen og karakterene hennes har forbedret seg. Hun blir også doptestet jevnlig, der de siste to testene har vært negative, ifølge Palm Beach Post.

Håver inn

Med sine 11 millioner følgere på Instagram, kan Danielle Bregoli tjene nærmere en halv million kroner per sponset innlegg hun deler på nettsamfunnet, ifølge Celebrity Net Worth.

Hun har også deltatt på en rekke arrangementer, der hun får godt betalt bare for å stille opp for å møte og snakke med fansen. Ifølge nettstedet fikk hun omkring 400 000 kroner for å delta på musikkfestivalen Rolling Loud i Miami i mai.

See, I can play nice too 😇🖤

Et innlegg delt av Danielle Bregoli (@bhadbhabie)

Og ikke nok med det.

I en alder av bare 14 år har hun til og med startet sin egen nettbutikk. Der selger hun T-skjorter og annet tilbehør med bilde av sitt eget ansikt - og frasen «cash me ousside how bow dah» er trykket på.

Det er foreløpig ukjent hva tenåringen har tjent på nettsalget, men prisen på en T-skjorte ligger på cirka 250 kroner, mens det dyreste produktet er et pledd til 2000 kroner.

Det er imidlertid ingen tvil om at den unge stjerna har tjent gode penger etter fjorårets tv-opptreden. Det røpet hun selv på Twitter i april.

«Jeg er i ferd med å bli millionær i en alder av 14 år. Hva gjør dere med livene deres?» skrev hun på nettsamfunnet, ifølge Unilad. Innlegget ble fjernet etter kort tid, da hun mottok en rekke negative tilbakemeldinger.