«Skal vi danse»-Bahareh:

Dansepartneren trekker seg

«Skal vi danse»-deltakelsen til Bahareh Letnes hang i en tynn tråd.

DANSEKRISE: Både Per Sandberg og Bahareh Letnes skal delta i årets «Skal vi danse». I en stund spøkte det imidlertid for sistnevnte, fordi dansepartneren hennes besluttet å trekke seg. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
DANSEKRISE: Både Per Sandberg og Bahareh Letnes skal delta i årets «Skal vi danse». I en stund spøkte det imidlertid for sistnevnte, fordi dansepartneren hennes besluttet å trekke seg. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av august er det premiere på nok en sesong av «Skal vi danse» på TV 2, og nylig ble årets deltakere offentliggjort. Godteposen av en cast inneholder blant andre tidligere toppblogger Emilie Nereng (23), realityprofil Adrian Sellevoll (21) og politiker Sandra Borch (31), men det var et par som klarte å stjele glansen.

Per Sandberg (59) og Bahareh Letnes (29) skal nemlig også være med i sesongen. Dermed blir det andre sesong på rad at et kjærestepar deltar i konkurransen. I fjor var «Paradise Hotel»-paret Martine Lunde (23) og Aleksander Sæterstøl (24) å se på parketten, men i år blir de altså erstattet av en noe eldre duo.

Det var derimot ikke helt gitt. TV 2 kan nå melde at Letnes' danseparter Fredric Brunberg (32), mangeårig veteran i konkurransen, har kastet inn håndkleet. Bare to og en halv uke før premieren, har han innsett at han ikke klarer å være en av årets dansepartnere.

Møtte veggen

- Jeg møtte veggen da jeg var med i svenske «Let’s Dance» i vår, og jeg var rett og slett for kjapt tilbake i aksjon, sier Brunberg i en kommentar via programmets presseansvarlige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer