«Skal vi danse»

Danset sammen som kjærester for første gang

Under «Skal vi danse»-sendingen lørdag var fjorårets vinner Helene Olafsen tilbake på parketten.

TILBAKE: Lørdag kveld er Helene Olafsen tilbake på «Skal vi danse»-parketten sammen med Jørgen Nilsen. Denne gangen som kjærester. Foto: TV 2
TILBAKE: Lørdag kveld er Helene Olafsen tilbake på «Skal vi danse»-parketten sammen med Jørgen Nilsen. Denne gangen som kjærester. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Dagbladet): For en knapp måned siden kunne Se og Hør avsløre at Helene Olafsen og Jørgen Nilsen var blitt et par. De to danset sammen i fjorårets sesong av «Skal vi danse» hvor de gikk helt til topps.

I årets sesong danser Jørgen med den tidligere «Farmen»-deltakeren Amalie Snøløs, og i kveld var det duket for showdans på parketten. I den anledning valgte Amalie og Jørgen å invitere sine kjærester, Herman Tømmeraas og Helene, med på dansen.

Dette var første gang Helene og Jørgen danset sammen igjen på TV, etter suksessesongen i fjor - og denne gangen som kjærester.

Bekreftet forholdet

Helene og Jørgen utviklet et nært vennskap, noe som ble tydelig i dansene de leverte i konkurransen i fjor. Siden den gang har de begge gått fra å være i hvert sitt forhold, til å bli single, og tidligere i høst tok de steget videre fra vennskap til kjærester.

Etter lengre tid med spekulasjoner, ble det i Se og Hør kjent at Helene og Jørgen var blitt et par.

- Jeg kan bekrefte at det som står i saken stemmer, men har ikke lyst til å kommentere noe utover det, sa Helene til Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer