Anne Bech:

Dansk fitnessguru (43) er død

Ble bare 43 år gammel.

GÅTT BORT: Den danske fitnessguruen og forfatteren Anne Bech er død som følge av kreftsykdom. Foto: Instagram / trainerannebech
GÅTT BORT: Den danske fitnessguruen og forfatteren Anne Bech er død som følge av kreftsykdom. Foto: Instagram / trainerannebech Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den danske fitnessguruen, forfatteren og foredragsholderen Anne Bech er død. Hun ble 43 år gammel. Det melder Ekstra Bladet og B.T.

Dødsfallet bekreftes av Bechs familie i et innlegg på 43-åringens Instagram-profil som viser flere bilder fra Bechs liv.

«Vår vakre Anne har sovnet stille inn etter en hard og seig kamp mot sykdommen. Hun var hele tida omgitt av varme, støtte og kjærlighet fra familie og venner. Anne vil leve videre i alle våre tanker og minner med henne, og spesielt gjennom hennes to barn. Caroline og Louis», står det i innlegget.

Videre takker familien for utallige klemmer, tårer, meldinger, samtaler, brev og vakre blomster.

«Det er tydelig hvor mange mennesker Anne klarte å berøre i livet sitt. Også en kjærlig takk til Amager sykehus' akuttklinikk for deres uvurderlige støtte og dyktige omsorgssykepleiere og leger», avsluttes innlegget med.

Merket at noe var galt

Overfor Ekstra Bladet forteller Anne Bechs personlige assistent, Helene, at familien har behov for fred og ro til å sørge, og at de på nåværende tidspunkt ikke ønsker å gi ytterligere kommentarer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer