Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Dansk klubbeier trodde «Skam»-stjerna festet hos ham, men ble lurt opp i stry

Har Thomas Hayes en dansk dobbeltgjenger?

VAR IKKE DER: Den danske nattklubbeieren må motvillig innse at det ikke var Thomas Hayes som festet i klubben hans i helga, men en dobbeltgjenger. Foto: Karin Törnblom / IBL
VAR IKKE DER: Den danske nattklubbeieren må motvillig innse at det ikke var Thomas Hayes som festet i klubben hans i helga, men en dobbeltgjenger. Foto: Karin Törnblom / IBL Vis mer

(Dagbladet): Mandag kunne nattklubbeier Patrick Peitzsch stolt fortelle danske BT at «Skam»-stjerne Thomas Hayes hadde festet ved klubbens hans Panama i København fredag forrige uke.

Danskene har som kjent fått skikkelig sansen for den norske ungdomsserien, og Peitzsch var derfor særs fornøyd med at Hayes' hadde vært å finne ved nettopp hans nattklubb, skriver Extrabladet.

Mannen Peitzsch trodde var Hayes skal ha stilt opp på selfies med danske «Skam»-fans og en gruppe danske modeller, kommet med musikkønsker og kjøpt to trelitersflasker med vodka til sine venner.

Den oberservante leser lukter kanskje allerede lunta, for det var slettes ikke Thomas Hayes som Patrick Peitzsch hadde på besøk, men noen som utga seg for å være den norske skuespilleren.

- Jeg kan bekrefte at det ikke er Thomas som figurerer på bildet. Han har heller ikke vært på Panama, forteller Hayes' agent Elise Christine Eide til Extrabladet.

Peitzsch innrømmer at det er «ergelig» at han ble lurt av Hayes' danske dobbeltgjenger.

- Han må ha en eller annen sinnsyk dobbeltgjenger, sier han, og det må her legges til at Peitzsch trolig ikke mener sinnsyk medisinsk forstand.

Peitzsch fikk fredag det han trodde var bildebevis for at Hayes virkelig var på klubben hans, og én teori er at det er en av bartenderne ved Panama som utgir seg for å være Hayes på bildet, og at det har satt hjulene i sving.

Peitzsch legger seg uansett flat.

- Jeg får høre hva som har skjedd og hva han [Hayes] har kjøpt. Det har vært voldsom forvirring rundt dette og det er jo dypt beklagelig. Historien er ikke så god lenger, avslutter han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling