INNRØMMER AT HUN GIKK FOR LANGT: Den danske politikeren Nikita Klæstrup legger seg flat etter sexvideo-stunt. Foto: Claus Bech / NTB Scanpix
INNRØMMER AT HUN GIKK FOR LANGT: Den danske politikeren Nikita Klæstrup legger seg flat etter sexvideo-stunt. Foto: Claus Bech / NTB ScanpixVis mer

Nikita Klæstrup skaper overskrifter igjen:

Dansk politiker innrømmer sexvideo-bløff: - Det gikk over streken

Legger seg flat.

(Dagbladet): Danske Nikita Klæstrup (21) skapte overskrifter over natta i fjor da hun møtte opp til Konservativ Ungdoms 110-årsjubileum iført en kjole med svært uortodoks utringning.

Bildene gikk som en farsott på internett, og interessen for den danske jenta tok fullstendig av.

Nå får Klæstrup, som seinere har byttet side i politikken og meldt seg inn i Liberal Alliance (LA), oppmerksomhet på ny.

Påstått sex-video

Den danske avisa Ekstra Bladet skriver at det nylig skal ha dukket opp intime videoklipp på Snapchat-kontoen til en dansk nattklubbeier som angivelig viser Klæstrup «utføre en seksuell handling».

Avisa skriver at nattklubbeieren, hvis egentlige navn er Patrick Peitzsch, ikke er fremmed for å dele utsvevende videoklipp på Snapchat-kontoen sin, som han selv har hevdet teller over 40 000 følgere.

Den påståtte sexvideoen med Nikita Klæstrup skal ha blitt slettet i går morges.

21-åringen har ifølge avisa selv delt Snapchat-øyeblikk med nattklubbeieren, men i en langt mer uskyldig innpakning.

- Bare gode venner

Overfor Ekstra Bladet innrømmer Klæstrup at det hele var ment som et stunt.

- Det var en del av en promotering. Vi følte kanskje at det gikk over streken. Patrick og jeg er bare gode venner, skriver hun i en sms til avisa.

Interessen for den danske politikeren som har nevnt ikke avtatt etter den velomtalte partimiddagen i fjor, og Klæstrup har, i tillegg til sitt politiske engasjement, tatt på seg modelloppdrag og hatt en gjesteopptreden i danske «Paradise Hotel».

Hun var også Danmarks mest googlede kvinne i fjor.

I et intervju med Extra Bladet for halvannet år siden forklarte 21-åringen at populariteten av og til skaper hodebry.

- Jeg får innimellom tilsendt penisbilder. Det er vel ingen som gidder å se på det. Det er ikke akkurat det peneste på en mann, sa Klæstrup.

- Riktig valg

Til tross for at kjolevalget under partimiddagen fikk enkelte til å sette spørsmålstegn ved 21-åringens rolle i politikken, lot ikke Klæstrup seg skremme av den grunn.

I fjor forklarte Klæstrup overfor Dagbladet at hun skjønte hvorfor en rekke personer reagerte på antrekket.

- Ja, selvsagt. Jeg hadde ingen baktanke eller skjult agenda da jeg kledde meg opp til gallamiddagen, men jeg vet jo at det er en utfordrende kjole, sa hun og fortsatte:

- Jeg følte at den passet godt til arrangementet. Vi feiret Konservativ Ungdom, så en ungdommelig og moderne kjole virket som et riktig valg.