Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Fie Laursen:

Dansk sjokk-realitydeltaker flytter til Norge

- Det skjer store ting for meg.

FLYTTER TIL NORGE: Den danske influenseren og reality-deltakeren Fie Laursen er på flyttefot til Oslo. Foto: Ritzau Scanpix
FLYTTER TIL NORGE: Den danske influenseren og reality-deltakeren Fie Laursen er på flyttefot til Oslo. Foto: Ritzau Scanpix Vis mer

Fie Laursen (23) er en av Danmarks største influensere med mer enn 320 000 følgere på Instagram.

23-åringen ble først kjent da hun sto fram som mobbeoffer i dansk media som tenåring, og har levd av sin egen blogg om mote og livsstil siden hun var 16 år gammel. Siden har hun vært å se på tv-skjermen i realityprogrammer som «Paradise Hotel» og «Ex on the Beach», og hun har i tillegg gitt ut både bok og smykkekolleksjon.

Nå starter nok et nytt kapittel for København-jenta. På Instagram avslører hun nemlig at hun har bestemt seg for å flytte til Norge.

Flytter til Oslo

- Det skjer store ting for meg, og det er at jeg skal til Oslo. Det er det en spesiell grunn til: Jeg skal kikke på leiligheter, skriver hun blant annet på Instagram.

I innlegget skriver hun også hvorfor, nemlig at hun rett og slett ønsker et ekstra tilholdssted i et annet land. Hun skriver også at hun har flere spennende ting på gang hva gjelder egen karriere, uten å røpe om dette har en sammenheng med at hun nå blir Oslo-borger.

Til Dagbladet forteller Laursen, som også tidligere har bodd i Los Angeles, at hun gleder seg stort til å flytte til Oslo. Hun er nemlig klar for noe nytt, både hva gjelder mennesker og muligheter.

- Jeg har mange norske følgere, og mine opplevelser med disse gjør at jeg tror nordmenn flest vil være både støttende og hyggelige mot meg.

Laursen utelukker heller ikke mulighetene for å bli med i en norsk realityserie, om sjansen skulle by seg.

- Nå har jeg jo vært med på nesten alt som er av reality i Danmark, så det kunne absolutt vært gøy. Men det er ingen klare planer og jeg tar alt som det kommer, sier Laursen.

Flere realitydeltakelser

Selv om Laursen har vært en kjent blogger i Danmark i lang tid, så har hun de siste åra altså blitt vel så kjent for sine mange realitydeltakelser.

I 2015 deltok hun i «Paradise Hotel», «Divaer i jungelen» og seinere også i underholdningsprogrammet «Helt i skoven».

REALITY-DELTAKER: Til tross for at hun har vært blogger siden hun har vært 16 år gammel, har Fie Laursen gjort seg svært bemerket for sine mange og skandaløse realitydeltakelser i nabolandet. Foto: Kasper Wenstrup / Aller Media
REALITY-DELTAKER: Til tross for at hun har vært blogger siden hun har vært 16 år gammel, har Fie Laursen gjort seg svært bemerket for sine mange og skandaløse realitydeltakelser i nabolandet. Foto: Kasper Wenstrup / Aller Media Vis mer

I fjor var 23-åringen nok en gang deltaker på skandalehotellet, men rakk bare å være på luksushotellet i 24 timer før hun ble kastet ut av de andre deltakerne. Laursen var også å se i den danske utgaven av den skandaleombruste realityserien «Ex on The Beach» i år, og vakte stor oppsikt i hjemlandet da hun var en av dem som hadde sex foran det store tv-publikumet.

BLIND DATE: I Viafree-serien «Henrik og Aleks» har Aleksander Sæterstøl arrangert blind date for «Ex on the beach»-stjernen Henrik Elvejord Borg. Han finner fort tonen med den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Karoline Sophie Antonsen. Se hele episoden på Viafree! Vis mer

Norsk flørt

I sommer fikk 23-åringen også oppmerksomhet her til lands, da hun hadde en aldri så liten romanse med den tidligere reality-deltakeren Robin Johansson (24). Han har deltatt i den svenske versjonen av skandaleserien «Ex on The Beach», og sjekket også inn i den norske versjonen av «Paradise Hotel» tidligere i år.

- Vi traff hverandre på Instagram. Hun begynte å følge meg, så dro jeg til København for å møte henne. Jeg har bare kjent henne i omtrent to uker, sa 24-åringen til Se og Hør tidligere i sommer.

Men romansen skulle vise seg å bli kortvarig.

- Vi har bare vært med hverandre i seks dager, og jeg har ikke de følelsene som tilsier at man er i et forhold. Man vet aldri hva som skjer i framtida, jeg synes jo hun er verdens herligste. Men jeg er virkelig ikke klar for et forhold akkurat nå, uttalte Johnsson til Dagbladet etter kort tid.

FRUSTRERT: Når temperaturen er høy og du er omringet av flotte folk, er det fort gjort å bli litt frustrert. Andreas Østerøy fra «Ez on the Beach» prøvde å løse frustrasjonen ved hjelp av venninne Siv Meyer. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media