Fie Laursen:

Dansk sjokk-realitydeltaker flytter til Norge

- Det skjer store ting for meg.

FLYTTER TIL NORGE: Den danske influenseren og reality-deltakeren Fie Laursen er på flyttefot til Oslo. Foto: Ritzau Scanpix
FLYTTER TIL NORGE: Den danske influenseren og reality-deltakeren Fie Laursen er på flyttefot til Oslo. Foto: Ritzau Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fie Laursen (23) er en av Danmarks største influensere med mer enn 320 000 følgere på Instagram.

23-åringen ble først kjent da hun sto fram som mobbeoffer i dansk media som tenåring, og har levd av sin egen blogg om mote og livsstil siden hun var 16 år gammel. Siden har hun vært å se på tv-skjermen i realityprogrammer som «Paradise Hotel» og «Ex on the Beach», og hun har i tillegg gitt ut både bok og smykkekolleksjon.

Nå starter nok et nytt kapittel for København-jenta. På Instagram avslører hun nemlig at hun har bestemt seg for å flytte til Norge.

Flytter til Oslo

- Det skjer store ting for meg, og det er at jeg skal til Oslo. Det er det en spesiell grunn til: Jeg skal kikke på leiligheter, skriver hun blant annet på Instagram.

I innlegget skriver hun også hvorfor, nemlig at hun rett og slett ønsker et ekstra tilholdssted i et annet land. Hun skriver også at hun har flere spennende ting på gang hva gjelder egen karriere, uten å røpe om dette har en sammenheng med at hun nå blir Oslo-borger.

Til Dagbladet forteller Laursen, som også tidligere har bodd i Los Angeles, at hun gleder seg stort til å flytte til Oslo. Hun er nemlig klar for noe nytt, både hva gjelder mennesker og muligheter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer