Det danske kongehus:

Danskeprinsessas (10) private videoer på avveie: - Beklagelig

Brukte populær app.

UNDERSØKES: Prinsesse Isabella skal ha lagt ut videoer på nettet, som i utgangspunktet skulle forbli private. Det ble de imidlertid ikke, og dansk presse skriver nå at videoene har spredt seg. Her er hun og kronprinsesse Mary fotografert i 2015. Foto: Rex / Shutterstock, NTB scanpix
UNDERSØKES: Prinsesse Isabella skal ha lagt ut videoer på nettet, som i utgangspunktet skulle forbli private. Det ble de imidlertid ikke, og dansk presse skriver nå at videoene har spredt seg. Her er hun og kronprinsesse Mary fotografert i 2015. Foto: Rex / Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Blant dagens tenåringer er applikasjonen Musica.ly spesielt populær. Flere av deres største idoler bruker appen, som inviterer brukerne sine til å legge ut kreative og festlige videoer der musikk står i fokus.

Den norske popsensasjonen Marcus & Martinus er blant annet ivrige brukere av videodelingstjenesten, der de også er blant de mest fulgte brukerne. Norske Barnevakten fastslår på sine nettsider at appen passer for barn fra 12 år og oppover. Det stopper likevel ikke yngre brukere fra å trå til.

Det danske kongehuset fikk erfare nettopp dette, da prinsesse Isabella (10) opprettet en profil på delingstjenesten. Her skal hun, ifølge det danske ukebladet Tæt På, ha lagt ut flere private videoer.

- Undersøker

Den ti år gamle prinsessen er datter av kronprinsesse Mary og kronprins Frederik. På den populære appen, som brukes av millioner på verdensbasis, delte hun flere private videoer fra sitt soverom på Kongeskipet Dannebrog - det danske kongeskipet som første gang ble sjøsatt i 1932.

Magasinet skriver at de har sett flere av de delte videoene, og hevder at den ti år gamle prinsessen ble inspirert av sine venninner til å laste ned appen. I videoene danser og synger hun til forskjellige sanger, i tillegg til at hun også sender hilsener til nevnte venninner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.