«Mesternes Mester»:

- Dårlig følelse

NB: Spoiler! En ny deltaker må forlate innspillingen.

FOTOFINISH: Det blir dramatisk og jevnt under nattest på Mesternes mester mellom Linn Jørum Sulland og Ola Vigen Hattestad. Video: NRK / Rød Løper. Vis mer
Publisert

NB: Denne artikkelen inneholder spoiler for episode fire av «Mesternes mester».

Også i år får seerne være vitne til ti idrettshelter kjempe om den gjeve tittelen, og fredag er det duket for fjerde episode av det populære NRK-programmet «Mesternes mester».

Forrige uke var det håndballspiller Linn Jørum Sulland (38) som fikk færrest poeng etter alle øvelsene, og dermed var det hun som måtte ut i sesongens første nattest.

Sulland valgte å møte bryter Stig-André Berge (39) i konkurransen.

Det var sistnevnte som endte med å måtte forlate konkurransen, og 39-åringen klarte ikke å holde tårene tilbake da han tok farvel med de andre deltakerne.

Denne uka er det i kjent stil et nytt tema idrettsheltene får bryne seg på - nemlig «fokus og prestasjon».

Også i denne episoden var det håndballspiller Linn Jørum Sulland (38) som fikk færrest poeng etter alle øvelsene, og dermed var det hun som måtte ut i nattest - igjen.

«MESTERNES MESTER»: Den andre uken på «Mesternes mester» er ved veis ende, og det var enten Linn Jørum Sulland eller Stig-André Berge som måtte forlate konkurransen. Video: NRK/Rød Løper.. Vis mer

Nervepirrende

Det er tidligere skiløper Ola Vigen Hattestad (40) som Sulland plukker ut som sin motstander denne gangen. Hattestad, på sin side, velger hvilken gren han vil møte håndballspilleren i.

Valget falt på «reaksjon», hvor den beste i løpet av tre runder får lov til å være med og konkurrere videre i programmet.

Etter en nervepirrende duell var det skiløperen som grep lysrøret først to ganger på rad, og dermed var det Sulland som denne gangen trakk det korteste strået og måtte forlate konkurransen.

Det er ikke mer enn litt over ett år siden Sulland la opp som håndballspiller. På spørsmål fra programleder Aksel Lund Svindal om hvordan det har vært å konkurrere igjen, legger hun ikke skjul på at hun har kost seg.

- Det har vært fascinerende og moro å kjenne på de nervene igjen, så det har bare vært gøy, sier hun etter at hjemreisen er et faktum.

IDRETTSGALLA: Proffdanser Helene Spilling om «Mesternes mester»-deltagelsen, og om forholdet til tidligere dansepartner Aleksander Hetland. Vis mer

- Største opplevelsen

Overfor Dagbladet understreker 38-åringen at hun har hatt det veldig bra under innspillingen.

- Det har vært en helt superkul opplevelse, jeg har kost meg fra dag en.

Hun erkjenner imidlertid at hun syntes det var kjedelig å ryke ut, særlig så tidlig i sesongen.

- Man har jo forberedt seg på programmet, trent en del, og var i ganske god form, og så ryker man på å telle skjell og kaste ertepose, ler hun og fortsetter:

HOUSETOUR: Vi fikk ta en titt inni huset hvor deltakerne bor mens de spiller inn «Mesternes mester». Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Luna Lea. Vis mer

- Så det var en litt dårlig følelse, det var ikke det man ville - ryke så tidlig på sånn type øvelse. Men - det er en del av «gamet» det og. Litt surt er det da, jeg skulle gjerne vært med å konkurrert mer.

Likevel tar hun med seg de nye bekjentskapene som et godt minne, og gjentar flere ganger at det var en fantastisk opplevelse.

- Det å bli kjent med gruppa har egentlig vært den største opplevelsen.

For noen kan det være vanskelig å være borte fra familie, kjæreste og venner i innspillingsperioden. Sulland kan på sin side fortelle at akkurat det er hun vant til.

- Jeg synes ikke det har vært noe stort problem (å være borte, journ.anm.). Jeg har vært vant til å være på samlinger og liknende av den lengden her, så det har vært … altså, selvfølgelig savner man de, men det har gått helt fint, og tida har gått fort, smiler hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer