«Friends»:

Dårlig nyhet til fansen

«Friends»-gjenforening lagt på is.

SAMLES: «Friends»-skuespillerne David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc dukker atter opp på skjermen samlet. Når det blir, er derimot ukjent. Foto: NTB scanpix
SAMLES: «Friends»-skuespillerne David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc dukker atter opp på skjermen samlet. Når det blir, er derimot ukjent. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da tv-eventyret «Friends» tok slutt i 2004, var det mange som håpet på at det på et tidspunkt skulle dukke opp en oppfølger - enten i form av en ny sesong, en reunion eller en film.

Det har derimot latt vente på seg, men tidligere i år kunne altså HBO Max kunngjøre at den berømte vennegjengen nok en gang skulle samles.

Den originale besetningen, bestående av Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer, skulle alle bli å finne på strømmetjenesten i mai, lød det glade budskap. Nå henger alt i en tynn tråd.

Utsatt

Allerede i mars kunne kilder fortelle til amerikanske Variety at innspillingen, som skulle begynt i den påfølgende uka, var forsinket og tidligst kunne begynne i mai. Det får coronautbruddet skylden for. Nå er prosjektet foreløpig lagt på is.

Indiewire skriver at det ikke er forsvarlig at innspillingen finner sted nå, og at det derfor er utsatt på ubestemt tid. Det bekrefter en representant fra HBO Max overfor nettstedet.

Det er forventet at innspillingen derimot vil begynne så fort det lar seg gjøre, men med coronasituasjonen i USA er det vanskelig å si når det kan skje. Flere steder i landet er hardt rammet, i New York er tusenvis av mennesker syke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer