Sondre Justad:

Datet norsk artist i hemmelighet

- Jeg sendte låta og en liten melding.

DATET ARTIST: Sondre Justad fikk tillatelse fra den mystiske kvinnen til å gi ut låten «Fontena på Youngstorget», som handler om forholdet. Justad framførte låta på «Senkveld med Helene og Stian». Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De siste åra har Sondre Justad (28) gjort seg godt bemerket i musikk-Norge, og med sine ærlige skildringer om kjærlighet og hjertesorg, har tekstene hans gått rett i hjertene til nordmenn landet over.

I kveld er Justad på plass i sofaen til programlederne Helene Olafsen (29) og Stian Blipp (29) i «Senkveld» på TV 2, der skuespiller og komiker Henriette Steenstrup (44) blant annet forteller at låta «Riv i hjertet» hjalp henne gjennom skilsmissen i 2016. Under besøket framfører 28-åringen også sin splitter nye singel, «Fontena på Youngstorget».

Låta handler om et kjærlighetsforhold som nordlendingen har klart å holde helt under radaren for pressen. Under sendinga avslører han nemlig at han har datet en ikke navngitt norsk artist, og at han i forkant av utgivelsen sendte henne en melding med en «heads up».

Sendte melding

Dette gjorde han fordi «Fontena på Youngstorget» er full av detaljer som gjør at det ikke er vanskelig for den aktuelle jenta å skjønne at den handler om henne.

- For første gang var jeg en hyggelig fyr og sendte låta og en liten melding til henne, sier han fra «Senkveld»-sofaen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer