«Ungkaren»:

Datet samme mann i «Ungkaren». Falt for hverandre

Megan og Tiffanys historie går verden rundt.

FANT HVERANDRE: «Ungkaren»-deltakerne Megan Marx og Tiffany Scanlon var med i samme sesong av programmet, der de jaktet på oppmerksomhet fra samme mann. Nå skal de angivelig ha funnet kjærligheten med hverandre. Foto: Matthew Poon/Newspix/REX/Shutterstock, NTB scanpix
FANT HVERANDRE: «Ungkaren»-deltakerne Megan Marx og Tiffany Scanlon var med i samme sesong av programmet, der de jaktet på oppmerksomhet fra samme mann. Nå skal de angivelig ha funnet kjærligheten med hverandre. Foto: Matthew Poon/Newspix/REX/Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det sies at «den rette» dukker opp når en minst venter det.

Uttrykket kunne vel kanskje ikke vært mer passende hva gjelder australske Megan Marx og Tiffany Scanlon.

Duoen - som begge deltok i den fjerde sesongen av australske «Ungkaren», ble nemlig langt fra rivaler underveis.

I prosessen utviklet de to kvinnene nemlig et nært vennskap. Så nært at de angivelig er blitt kjærester, ifølge The Guardian.

- Det er skjebnen

I sosiale medier har både Marx og Scanlon delt en rekke kjærlige bilder der de poserer sammen. Duoen fremstår uadskillelige, noe de selv understreker via blant annet Instagram.

- Jeg møtte Tiffany på en sær måte, men fra første stund kjentes det som om to sjeler smeltet sammen til én. Vennskapet utviklet seg til noe større, skriver Marx på sin Instagram-profil.

På 30-årsdagen til førstnevnte valgte Marx også å overraske Scanlon med en eksotisk reise som gave.

- Jeg tror det er skjebnen som har ført meg og Megan sammen. De siste månedene vi har tilbrakt i hennes hjemby, har vært helt fantastisk. Tusen takk, kjære, skriver Tiffany Scanlon på Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer