<strong>FANT HVERANDRE:</strong> «Ungkaren»-deltakerne Megan Marx og Tiffany Scanlon var med i samme sesong av programmet, der de jaktet på oppmerksomhet fra samme mann. Nå skal de angivelig ha funnet kjærligheten med hverandre. Foto: Matthew Poon/Newspix/REX/Shutterstock, NTB scanpix
FANT HVERANDRE: «Ungkaren»-deltakerne Megan Marx og Tiffany Scanlon var med i samme sesong av programmet, der de jaktet på oppmerksomhet fra samme mann. Nå skal de angivelig ha funnet kjærligheten med hverandre. Foto: Matthew Poon/Newspix/REX/Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

«Ungkaren»:

Datet samme mann i «Ungkaren». Falt for hverandre

Megan og Tiffanys historie går verden rundt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det sies at «den rette» dukker opp når en minst venter det.

Uttrykket kunne vel kanskje ikke vært mer passende hva gjelder australske Megan Marx og Tiffany Scanlon.

Duoen - som begge deltok i den fjerde sesongen av australske «Ungkaren», ble nemlig langt fra rivaler underveis.

I prosessen utviklet de to kvinnene nemlig et nært vennskap. Så nært at de angivelig er blitt kjærester, ifølge The Guardian.

- Det er skjebnen

I sosiale medier har både Marx og Scanlon delt en rekke kjærlige bilder der de poserer sammen. Duoen fremstår uadskillelige, noe de selv understreker via blant annet Instagram.

- Jeg møtte Tiffany på en sær måte, men fra første stund kjentes det som om to sjeler smeltet sammen til én. Vennskapet utviklet seg til noe større, skriver Marx på sin Instagram-profil.

På 30-årsdagen til førstnevnte valgte Marx også å overraske Scanlon med en eksotisk reise som gave.

- Jeg tror det er skjebnen som har ført meg og Megan sammen. De siste månedene vi har tilbrakt i hennes hjemby, har vært helt fantastisk. Tusen takk, kjære, skriver Tiffany Scanlon på Instagram.

Duoen er heller ikke gnien når det kommer til komplimenter og kjærlighetserklæringer.

- Vanligvis tiltrukket av menn

Selv om medier verden over, deriblant CBS News, TIME og The Guardian, har omtalt kvinnene som et par, spekuleres det imidlertid om forholdet er en bløff og et PR-stunt.

Sosiale medier er likevel oppslukt av kvinnene, og emneknaggen «RelationshipGoals» har vel neppe vært brukt oftere.

Kvinnene har ikke eksplisitt uttalt at de er i et fast forhold, men i et intervju med OK! magazine i september, ville ikke Marx avkrefte romanseryktene.

- Jeg tror man kan se utfra bildene vi legger ut at vårt forhold ikke er helt A4. Jeg faller gjerne for en person med lik humor og tankesett som meg selv. Vanligvis er jeg tiltrukket av menn, men jeg vil ikke utelukke noe.

- Jeg tror Tiff er i samme båt.

Skulle imidlertid det hele være et PR-stunt, er det nok trygt å si at kvinnene har oppnådd et mål. Begge har i løpet av den siste tida fått en stor følgerskare i sosiale medier.

@tiffany_janes

A photo posted by Megan Marx 🌷 (@megan.leto.marx) on

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer