«MILF Manor»

Dating-seriens rystende vri

«Milf'ene» i den nye dating-serien «MILF manor» ble møtt med en stor overraskelse da innspillingen startet.

PREMIERE: «Milf Manor» har får internett til å koke. Video: Twitter/TLC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den nye dating-serien «MILF Manor» på TLC skapte store diskusjoner i sosiale medier allerede i desember - før den i det hele tatt hadde premiere.

I serien blir åtte voksne kvinner sendt til Mexico i håp om å finne lykken med menn, eller gutter, en del yngre enn dem selv. Ifølge serien skal de være halvparten så gamle som dem.

HETT I «HEIT»: Det nye datingprogrammet «Heit» byr på flere dampende seanser fra badstuen. Video: «Heit» / Prime Video / Rød Løper. Vis mer

«MILF» er en forkortelse for «mother I'd like to fuck», altså en mor/voksen kvinne, som brukeren av begrepet - en yngre person - ønsker å ha samleie med.

Den gangen diskuterte ivrige seere hva tvisten i serien kunne være. For på slutten av seriens trailer får de deltagende kvinnene møte de deltagende guttene - og damene reagerer på en slik måte at det kunne tyde på at alt ikke var som først antatt.

Nå har serien hatt premiere, og twisten er avslørt. Guttene «MILF'ene» skal kjempe om gunsten til er deres egne sønner, skriver ET.

BRUDD, FORHOLD OG SAMBOERSKAP: 15 unge mennesker søkte kjærlighet i datingprogrammet «Love IRL» - slik gikk det. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Mødrene må altså se på mens de andre kvinnene prøver å kapre hjertet til sønnene som er med i programmet.

Til nettstedet kan en av deltagerne, Shannan, avsløre hvordan hun reagerte på den spesielle avsløringen.

- Jeg tenkte «Åh, ok, dette ble veldig virkelig». Det var et ganske stort sjokk. Jeg har hengt med sønnen min før, men ikke nødvendigvis datet rundt ham. I hodet mitt er jeg sånn: «Herregud, seriøst?».

Shannan, som ble med i serien etter en skilsmisse og en kort pause fra dating, har sønnen Ryan som også deltar i programmet.

IN REAL LIFE: I «Love IRL» skal programlederne Solveig Kloppen og Tuva Fellman hjelpe en gjeng unge mennesker som synes det er vanskelig å date med å finne kjærligheten. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Mor og sønn visste i forkant av deltakelsen at de skulle bli med på samme datingshow, men duoen trodde trodde det var for å hjelpe hverandre med å finne kjærligheten.

- Det hele var en overraskelse. Jeg trodde sønnen min skulle speide for meg, og jeg for han.

- Jeg ville være åpen for noe annet, og gi meg selv en sjanse til å se om jeg kan finne kjærligheten på en annen måte enn hva jeg vanligvis ville gjort, forteller Shannan videre.

NUSS: Hans Jacob og Veronica, samt Jørgen og Kristin har funnet tonen i datingprogrammet «Love IRL» og serverer programmets aller første kyss. Men det får ikke seerne se. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Serien har sjokkert mange, og i den overnevnte traileren kommer to av deltakerne med pikante avsløringer.

- Jeg har en ekstremt høy sexlyst, forteller den ene

- Unge menn har så mye energi og tenker utenfor boksen, forteller den andre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer