Anine Stang:

Dattera (1,5 md.) innlagt på sykehus

- Det gjør vondt i mammahjertet.

INNLAGT: Anine Stangs seks uker gamle datter er innlagt på sykehuset med RS-viruset. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
INNLAGT: Anine Stangs seks uker gamle datter er innlagt på sykehuset med RS-viruset. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I midten av oktober kom gladnyheten om at den norske artisten Anine Stang (36) hadde blitt mamma for andre gang, sammen med samboeren Petter Tangmyr.

«22:50 kom lillesøster til verden! 3650 gram og 54 centimeter lang. Helt naturlig drømmefødsel. Stolt av meg selv og Petter», skrev hun på Instagram den gang.

Fra tidligere har paret dattera Emmy Adelina (2).

Nå, seks uker etter at dattera ble født, har hun blitt innlagt på sykehuset.

Ble syk

Til Dagbladet forteller den nybakte tobarnsmora at dattera er smittet av det mye omtalte RS-viruset, men at det kommer til å gå bra med den lille.

- Hun har en storesøster i barnehage som er forkjølet, så da ble hun det også. Vi var på legevakta på fredag, men ble sendt hjem med beskjed om at det bare var forkjølelse. Vi fulgte nøye med, og jeg snakket litt med andre mødre som også har opplevd det samme. Man skal jo ha lav terskel for å ringe en ekstra gang til legen, hun er bare seks uker.

Stang forteller videre at dattera sleit med å puste, i tillegg til at hun hadde surkling i brystet.

- Det er ikke så lett å se, men jeg hadde fått høre av legen at man ser det ved at ribbeinet går inn når de puster. Så jeg ringte inn til legen via videosamtale, sånn at de kunne se med egne øyne, og da ba de meg komme til legevakta med en gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.