Tøft år for «Farmen»-profilen:

Dattera (28) rammet av hjerneslag

Terje Leer hadde så vidt våknet fra koma da han ble møtt av en ny prøvelse. Så fulgte tre til. - Tårene rant, innrømmer eldstedattera Malene Leer.

FIKK SLAG I UNG ALDER: Malene Leer fikk hjerneslag kort tid etter at faren Terje Leer, kjent fra «Farmen» i 2019, våknet etter 17 dager i koma. Her avbildet sammen med kjæresten. Foto: Privat
FIKK SLAG I UNG ALDER: Malene Leer fikk hjerneslag kort tid etter at faren Terje Leer, kjent fra «Farmen» i 2019, våknet etter 17 dager i koma. Her avbildet sammen med kjæresten. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er familien min som har hatt bekymringene i alt dette. Så det var da jeg våknet opp og skjønte hvilken tilstand jeg var i at følelsene strømmet på. Og så visste jeg at de hadde vært der hver dag, og bare sittet ved siden av senga mi. De forsto på meg at jeg visste at de var der hele veien.

Slik startet Dagbladet-intervjuet med Terje Leer (57), kjent fra «Farmen» i 2019, i starten av mai i fjor.

Tidligere på året, i januar, var han blitt smittet av coronaviruset, som til slutt førte til at han svevde mellom liv og død gjennom 17 dager i respirator.

Føler seg mye bedre

Heldigvis gikk alt bra til slutt, men til Dagbladet uttalte han etterpå at han, mens han var i koma, opplevde sin egen begravelse - noe som naturlig nok skremte ham fryktelig.

Nå har det gått godt over ett år siden Leer ble vekket. Ifølge eks-«Farmen»-deltakeren er han fortsatt sliten, selv om han har klart å hente seg inn igjen.

- Det sa jo legene også - at det kan ta over ett år før lungene er helt bra igjen. Fortsatt er det litt tungt å puste, men jeg føler meg bedre enn på lenge - det kan ikke sammenliknes, sier han til Dagbladet i dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.