Luke Perrys datter, Sophie:

Dattera bryter tausheten: - Ikke sikker på hva jeg skal si eller gjøre

Datteren delte rørende innlegg på Instagram.

1966 - 2019: Mandag morgen amerikansk tid døde Luke Perry. Han ble 52 år gammel. Nå forteller dattera om sorgen. Foto: NTB scanpix
1966 - 2019: Mandag morgen amerikansk tid døde Luke Perry. Han ble 52 år gammel. Nå forteller dattera om sorgen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går kom den triste nyheten om at skuespiller Luke Perry var død, 52 år gammel. «Beverly Hills 90210»-stjerna døde med familien ved sin side på St. Joseph's-sykehuset i Burbank, meldte TMZ.

- Familien setter pris på støtten og bønnene som er blitt gitt til Luke fra hele verden, og ber om ro i denne perioden, sa Arnold Robinson, Perrys publisist.

Skuespilleren etterlater seg barna Jack (21) og Sophie (18), og forloveden Wendy Madison Bauer. De sto rundt ham da han døde. Hans ekskone Minne Sharp skal også ha vært til stede.

Rakk hjem i tide

Tirsdag kveld brøt datteren til skuespillerstjernen, Sophie Perry tausheten om farens bortgang. Det gjorde hun i et innlegg publisert på Instagram.

- Det har skjedd mye denne uka for meg. Alt skjer så fort. Jeg kom tilbake fra Malawi akkurat i tide for å være her hos familien min, og de siste 24 timene har jeg fått en overveldende mengde kjærlighet og støtte, skriver Perry.

Dattera til den avdøde skuespilleren forteller videre at hun setter stor pris på alle de vakre meldingene hun har mottatt det siste døgnet, men at hun ikke har anledning til og svare på dem alle.

- Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal si eller gjøre i denne situasjonen, det er noe man aldri blir lært opp til hvordan man skal håndtere. Spesielt når det hele skjer i offentligheten. Så hold ut med meg, og vit at jeg er takknemlig for all kjærlighet. Jeg er bare takknemlig i stillhet.

DØD: Luke Perry (52) er død. Forrige uke ble han lagt inn på sykehus etter å ha fått slag. Slik ble han en superstjerne. Foto: Fox Vis mer

Ble innlagt på sykehus

Det var forrige uke at det ble kjent at Luke Perry hadde blitt innlagt på sykehus etter å ha fått slag. Det skal også ha vært dødsårsaken. Den 52 år gamle skuespilleren fikk et slag onsdag morgen, og TMZ skrev at tilstanden hans var uklar. Perrys representanter bekreftet overfor Variety at 52-åringen lå på sykehuset for videre observasjon.

Det skulle altså vise seg at tilstanden hans var dårlig. En av hans representanter sa til TMZ mandag at legene forsøkte iherdig å redde livet hans. Skadene skal derimot ha vært for store.

Kilder har uttalt til TMZ at skuespilleren ble lagt i kunstig koma da han ankom sykehuset, men dette har representanter for 52-åringen avkreftet. Han skal ha fått beroligende midler, som representanten hans nå bekrefter.

Etter at det triste budskapet ble kjent har kondolansene strømmet inn, og det siste døgnet har Perry blitt hyllet i sosiale medier av både fans og kjente og kjære, og flere skriver at de er knust over nyheten.

Hylles av stjernene

Mens Charlie Sheen har skrevet et lengre dikt etter tapet av stjerna, har flere av Perrys «Beverly Hills 90210»-kolleger delt sine tanker etter hans bortgang.

- Jeg er i sjokk og hjertet mitt er knust. Jeg er trist på vegne av barna hans som han elsket mer enn ord kan uttrykke. Han var så stolt av Jack og Sophie, sa skuespiller Tori Spelling om Perry til People.

De to stjernene spilte blant annet sammen i «Beverly Hills 90210».

- Luke var et av de hyggeligste og mest ydmyke menneskene jeg noensinne har kjent. Jeg er takknemlig for vennskapet vi hadde i så mange år. Han var virkelig som familie for meg, en som beskyttet meg og en bror. Jeg er så trist over tapet, fortsatte hun.

Også flere andre kjendiser, som i løpet av Perrys 52 år gamle liv fikk gleden av å jobbe med og kjenne ham, har delt noen ord.

Blant dem er skuespiller Selma Blair, som selv sliter med den uhelbredelige sykdommen Multippel Sklerose (MS).

- Luke Perry. En av de snilleste mennene jeg noensinne har møtt. Jeg hadde dessverre ikke gleden av å virkelig kjenne ham, men det ville vi alle. Hjertet mitt er knust på vegne av familien og vennene hans. Jeg beklager, hvil i fred, skriver hun

- Hjertet mitt verker

«High School Musical»-stjerna Ashley Tisdale skriver i et lengre innlegg på Instagram at en av hennes første oppdrag som skuespiller var en gjesteopptreden i tv-serien som en gang i tiden gjorde Perry til stjerne.

- Hjertet mitt verker. En av mine første jobber var en gjesteopptreden på «90210». Scenene mine var med Luke. Jeg var lenge forelsket i ham og å få jobbe med ham var en drøm som gikk i oppfyllelse. Jeg husker ham bare som en ydmyk og veldig fin fyr, skriver hun.

En av dem som også fikk gleden av å jobbe med Luke Perry var Leonardo DiCaprio. På Twitter skriver han blant annet hvor talentfull Perry var i jobben sin.

- Luke Perry var snill og en utrolig talentfull skuespiller. Det var en ære å få jobbe sammen med ham. Mine tanker og bønner går til han og hans elskede, skriver «Titanic»-stjerna.

DiCaprio og Perry spiller blant annet sammen i den kommende Quentin Tarantino-filmen «Once Upon a Time In Hollywood», som ifølge IMDB har premiere i juli.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer