Ray og Karsen Liotta:

Dattera etter dødsfallet: - Elsker deg

Skuespilleren ble 67 år gammel.

67 ÅR: Skuespiller Ray Liotta ble funnet død i slutten av mai. Nå bryter dattera Karsen (t.v.) tausheten etter dødsfallet. Foto: OConnor-Arroyo / AFF-USA / Pa Photos / NTB
67 ÅR: Skuespiller Ray Liotta ble funnet død i slutten av mai. Nå bryter dattera Karsen (t.v.) tausheten etter dødsfallet. Foto: OConnor-Arroyo / AFF-USA / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

I slutten av mai kom den triste nyheten om at skuespiller Ray Liotta, kjent fra blant annet mafiaklassikeren «Goodfellas», var blitt funnet død. Det meldte blant andre Deadline.

Skuespilleren ble 67 år gammel.

Ifølge nettstedet døde skuespilleren mens han sov, mens han var på innspilling i Den dominikanske republikk.

Liotta etterlot seg forloveden Jacy Nittolo, som var med ham på innspillingen. Han etterlater seg også dattera Karsen (23), som han fikk med den tidligere kona Michelle Grace.

Nå bryter 23-åringen tausheten om den store sorgen etter farens dødsfall.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen "Rust" i høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

«Takk for alt»

23-åringen delte torsdag et innlegg på Instagram, hvor hun hyller den avdøde faren.

«De som kjente ham, elsket ham. Du er den beste faren noen kunne bedt om. Jeg elsker deg. Takk for alt», skriver hun til et gammelt bilde av far og datter.

Karsen har flere ganger gjennom åra delt søte hyllester til faren, hvor hun har gjort det tydelig at de hadde et svært tett far-datter-bånd.

OMKOM: Tidligere blogger og influenser Tuva Willassen (28) omkom i en drukningsulykke i Tyrkia. Nå minnes hun av både tidligere bloggkollegaer og venninner. Foto: Privat Vis mer

Flere hyllester

Ifølge PageSix er hennes aller første innlegg på Instagram dedisert til faren. Den gang, i 2013, delte hun et bilde av de to, hvor hun gratulerte skuespilleren med dagen.

«Gratulerer med dagen, pappa. Du er best og jeg elsker deg!»

Tre år seinere omtalte hun faren som den «kuleste, morsomste og mest talentfulle personen» hun kjente, i forbindelse med farsdagen.

23-åringen har gått i Liottas fotspor, og jobber i dag som skuespiller.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer