Emily Clarkson:

Dattera overrasker med nakenstunt

- Så langt ute av min komfortsone som det er mulig å komme.

DATTERA OVERRASKER: Jeremy Clarkson er verdenskjent for tv-programmet «Top Gear», men nå er det dattera Emily som skaper overskrifter. Foto: Brian J Ritchie/ NTB
DATTERA OVERRASKER: Jeremy Clarkson er verdenskjent for tv-programmet «Top Gear», men nå er det dattera Emily som skaper overskrifter. Foto: Brian J Ritchie/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Top Gear»-stjerna Jeremy Clarksons (61) datter, Emily (27), deltok nylig i en kroppspositivisme-kampanje. I den anledning stilte hun opp på et show - naken. Det deler hun på sin egen Instagram-profil.

Det skal sies at 27-åringen var iført ei truse, men det var det hele. Resten av kroppen var dekket i fargerik maling.

Hatet kroppen sin

Kjendisdattera delte flere bilder fra kampanjen på Instagram, sammen med en lang tekst hvor hun skriver at hun føler seg «fri».

«Jeg kler meg ikke naken i garderober på treningsstudioet engang. Men det jeg gjorde i går var så langt ute av min komfortsone som det er mulig å komme. Og da føler jeg meg bare så FRI», starter hun innlegget.

Videre skriver Clarkson at hun har hatet kroppen sin og at hun daglig var i en kamp mot seg selv.

«Da jeg ble malt i går (lurer på hva jeg egentlig tenkte med), tenkte jeg bare: «dette er for henne». Dette er for hun med armene festet over magen, som hatet sommeren og svettet under for mange lag med klær. For jenta som sto foran speilet og klemte så hardt på fettet at valkene dukket opp. For sulten og tristheten hennes. For meg den gang», fortsetter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer