Emily Clarkson:

Dattera overrasker med nakenstunt

- Så langt ute av min komfortsone som det er mulig å komme.

DATTERA OVERRASKER: Jeremy Clarkson er verdenskjent for tv-programmet «Top Gear», men nå er det dattera Emily som skaper overskrifter. Foto: Brian J Ritchie/ NTB
DATTERA OVERRASKER: Jeremy Clarkson er verdenskjent for tv-programmet «Top Gear», men nå er det dattera Emily som skaper overskrifter. Foto: Brian J Ritchie/ NTB Vis mer
Publisert

«Top Gear»-stjerna Jeremy Clarksons (61) datter, Emily (27), deltok nylig i en kroppspositivisme-kampanje. I den anledning stilte hun opp på et show - naken. Det deler hun på sin egen Instagram-profil.

Det skal sies at 27-åringen var iført ei truse, men det var det hele. Resten av kroppen var dekket i fargerik maling.

Hatet kroppen sin

Kjendisdattera delte flere bilder fra kampanjen på Instagram, sammen med en lang tekst hvor hun skriver at hun føler seg «fri».

«Jeg kler meg ikke naken i garderober på treningsstudioet engang. Men det jeg gjorde i går var så langt ute av min komfortsone som det er mulig å komme. Og da føler jeg meg bare så FRI», starter hun innlegget.

Videre skriver Clarkson at hun har hatet kroppen sin og at hun daglig var i en kamp mot seg selv.

NAKENBILDER: Norske Amalie Olufsen skal pryde Playboy for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

«Da jeg ble malt i går (lurer på hva jeg egentlig tenkte med), tenkte jeg bare: «dette er for henne». Dette er for hun med armene festet over magen, som hatet sommeren og svettet under for mange lag med klær. For jenta som sto foran speilet og klemte så hardt på fettet at valkene dukket opp. For sulten og tristheten hennes. For meg den gang», fortsetter hun.

«Det var ikke plass til usikkerheten min. Fordi hver tomme av rommet var FYLT til randen av kvinnelig makt som jeg aldri har sett før».

Det var kunstneren Sophie Tea som sto bak kampanjen. Tanken var å fremme et sunt kroppsideal.

Advarer mot filter

I fjor snakket kjendisdattera om effekten av filtre på sosiale medier og hvordan de kan påvirke andres kroppsbilde. Hun la ut en serie bilder som viste hvor enkelt det er å endre utseendet sitt med redigeringsapper.

Tennene var hvitere, nesa tynnere, øynene større og håret lengre - endringer mange tar i bruk selv på sine sosiale medier.

NON STOP: Vi tar et tilbakeblikk på en av de artigste deltakerne fra Roskildefestivalens nakenløp for et par år tilbake. Non Stop TV med Sondre og Christian. Vis mer

27-åringen har i lengre tid brukt sine sosiale medier til å spre kroppspositivisme og øke bevisstheten til følgerne sine om at det de ser på Instagram ikke alltid er hele sannheten.

Hun har blant annet snakket om flatterende poseringer, redigering og bruk av filter.

Balle-lys

For nesten ett år siden var det Emilys far, Jeremy, som skapte overskrifter. Det gjorde han da han annonserte at han har produsert duftlys med testikkellukt ved gården sin Diddly Squat i Oxfordshire.

Avsløringen dukket opp på gårdens Instagram-profil.

«Akkurat inne, den fantastiske lukten av skrotum», sa briten før han tok et stort sniff av det lyslilla lyset.

«Dette lukter som ballene mine» sto det skrevet i store bokstaver over den lille metallboksen.

Ballelukten til 61-åringen hadde tydeligvis et marked, for i kommentarfeltet var det flere som krevde at duftlyset skulle bli tilgjengelig for å kjøpes på nett.

«Vi vil gjøre det ganske snart, håper jeg», svarte Clarkson i kommentarfeltet.

Flere ba også om detaljer rundt produktet, og spurte hvorvidt det var basert på nyvaskede eller svette testikler.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer