Emily Clarkson:

Dattera til Jeremy Clarkson skylder på faren for vektproblemene

- Noen ganger gråt jeg når jeg så meg selv i speilet fordi jeg var like stor som pappa.

ÅPNER OPP: I den nye boka til Emily Clarkson, dattera til Jeremy Clarkson, åpner hun opp om vektproblemene som plaget hennes barne- og ungdomstid. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: I den nye boka til Emily Clarkson, dattera til Jeremy Clarkson, åpner hun opp om vektproblemene som plaget hennes barne- og ungdomstid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Emily Clarkson (23), datter av den verdenskjente Top Gear-stjerna Jeremy Clarkson (57), åpner opp i sin nye bok «Can I Speak to Someone in Charge?» om hvordan hun gjennom barne- og ungdomstida strevde med vektproblemer.

Ifølge boka, som tabloidavisa Daily Mail har gjengitt utdrag fra, kan den nåværende 23-åringen huske hvordan hun flere ganger gråt så mye at hun følte seg fysisk syk etter at hun hadde spist et måltid.

Selv hevder hun at vektproblemene skyldtes at hun var ulykkelig, ikke at hun hadde bulimi. I Clarksons tilfelle tok problemene heldigvis slutt før de ble verre.

- Noen ganger gråt jeg når jeg så meg selv i speilet fordi jeg var like stor som pappa, skriver 23-åringen i sin nye bok, ifølge avisa.

Skylder på faren

I boka, der Clarkson forteller om sin kamp med vekta og mobbing som tenåring, skriver hun at hun hele tida ønsket å være tynn. Hun sammenliknet seg stadig med klassekamerater som ikke hadde kommet i puberteten ennå, og ble sint fordi hun ikke så ut som dem.

Ifølge Clarkson er det genene fra faren hennes som delvis er årsaken til vektproblemene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer