Bill og Melinda Gates skilles:

Datteren snakker etter sjokkbruddet

Microsoft-gründerens datter forteller om en vanskelig tid i forbindelse med foreldrenes skilsmisse.

PREGET: Bill og Melinda Gates' datter Jennifer Katharine ber innstendig sine følgere om ro til å bearbeide det faktum at foreldrene skal skilles. Foto: Rob Latour / Rex
PREGET: Bill og Melinda Gates' datter Jennifer Katharine ber innstendig sine følgere om ro til å bearbeide det faktum at foreldrene skal skilles. Foto: Rob Latour / Rex Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kom nyheten om at Microsoft-grunnlegger Bill Gates (65) og kona Melinda Gates (56) skilles etter 27 års ekteskap. Det bekreftet 65-åringen selv på sin Twitter-profil.

Paret giftet seg i 1994, og har sammen de tre barna Rory John (21), Jennifer Katharine (25) og Phoebe Adele (18). Nå tar eldstedatteren bladet fra munnen etter at foreldrene kunngjorde at de skilles.

Takker for støtten

På en historie på Instagram beskriver hun det som har vært en «vanskelig prosess» den siste tiden.

«Jeg prøver å lære meg hvordan jeg best kan håndtere min egen prosess, mine egne følelser og mine egne familiemedlemmer akkurat nå. Og jeg er takknemlig for å få ro til å gjøre det», skriver Jennifer Katharine på Instagram.

Hun legger til at alle støtteerklæringer og trøstende ord betyr «alt» for henne.

Jennifer, som svært opptatt av hester, og som også har vært aktiv i hestesporten, studerer medisin i New York. Hun har også studert biologi ved Stanford-universitetet og forlovet seg i januar 2020 med Nayal Nassar, en profesjonell rytter fra Egypt.

«Jeg kan nesten ikke vente til å leve resten av vårt liv sammen gjennom læring, latter og kjærlighet», skrev hun den gang - også det på Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer