Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Datteren stjal showet

Datteren til Jennifer Lopez, Emme Maribel Muñiz (11), stjal oppmerksomheten da mora og popstjernekollega Shakira opptrådte i pausa under Superbowl.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

DES MOINES (Dagbladet): Hvert år er det enorme forventninger til noen av verdens største stjerner når de opptrer i pausen i den amerikanske fotballfinalen Superbowl. I år var det J. Lo og Shakira som hadde fått det ærefulle oppdraget under kampen i Miami.

De to benyttet muligheten til å løfte fram latinamerikansk kultur og spilte en medley av hitlåtene sine.

Lopez tok også med seg sin 11 år gamle datter opp på scenen. De to sang en blanding av Bruce Springsteens «Born in the USA» og Lopez´ egen hit «Let’s Get Loud», skrevet av Gloria Estefan. Bak dem satt Shakira ved et slagverk og hamret ut en trommesolo.

Etterpå flommet sosiale medier og tradisjonelle medier over av hyllester til den unge jenta.

- Den beste delen

- Lopez ønsket datteren velkommen på scenen til en angelisk åpning av «Let´s Get Loud», skriver Hollywood Reporter.

- Den beste delen av pauseshowet er J.Lo som synger med datteren Emme og Shakira, skriver Elle-redaktør Alyssa Bailey på Twitter.

SAMMEN: Shakira og J.Lo opptrådte sammen under pauseshowet i Superbowl. Foto: Maddie Meyer/Getty Images/AFP
SAMMEN: Shakira og J.Lo opptrådte sammen under pauseshowet i Superbowl. Foto: Maddie Meyer/Getty Images/AFP Vis mer

J.Los meddommer i American Idol, Ryan Seacrest, hyllet også opptredenen.

- Pauseshowet var på nivå med en olympisk åpningsseremoni. Presisjon og kraft fra Shakira og J.Lo... Og Emme, JBalvin og Bad Bunny, skriver Seacrest på Twitter og legger til:

- Koreografien...de klassiske låtene...produksjonen...Emmes overraskelsesopptreden. Utrolig, J.Lo og Shakira!

- Emme, Pappa er så stolt av deg. Du er mitt hjerte, og jeg er din bestandig, skriver Emmes far, og Lopez´eksmann, Marc Anthony på Twitter etter opptredenen.

- Den beste bursdaggaven

- Den beste bursdaggaven har vært all støtten fra all fansen og det mest fantastiske og hardtarbeidende teamet en artist kan ønske seg. Vi latinoer klatret Kilimanjaro og skapte historie i kveld, og vi kunne ikke ha gjort det uten alle dere, oppsumerer Shakira selv på Twitter.

Opptredenen inneholdt også en rørende hyllest til basketlegenden Kobe Bryant og datteren Gianna (13), som døde i en helikopterstyrt forrige helg.