SMÅBARNSFORELDRE: Kjendisparet Jenny Skavlan og Thomas Gullestad ble foreldre for halvannet år siden. Foto: NTB Scanpix
SMÅBARNSFORELDRE: Kjendisparet Jenny Skavlan og Thomas Gullestad ble foreldre for halvannet år siden. Foto: NTB ScanpixVis mer

Jenny Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad:

Datterens første ord får Skavlan til å spekulere: - Kanskje hun blir urmaker

Jenny Skavlan avslører datterens første ord.

(Dagbladet) Thomas «Fingern» Gullestad (37) er for tiden aktuell med filmen «Den 12. mann», der han gjør sin skuespillerdebut som motstandmannen Jan Baalsrud.

Denne uka var det duket for kjendistung gallapremiere i Fredrikstad, som er regissør Harald Zwarts hjemby.

Ikke overraskende var den ferske skuespilleren til stede. Han tok med Jenny Skavlan (31), som han giftet seg med i 2014.

VAKKERT PAR: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan strålte da de denne uken møtte opp på gallapremiere av filmen «Den 12. mann» i Fredrikstad. Foto: Andreas Fadum
VAKKERT PAR: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan strålte da de denne uken møtte opp på gallapremiere av filmen «Den 12. mann» i Fredrikstad. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Paret har datteren Åse (1) sammen, og Skavlan kunne avsløre til Dagbladet hva som var babyens første ord - og det var ikke klassikeren «mamma».

- Jeg tror hun sa «klokke». Kanskje hun blir urmaker. Ja, det er litt random, men urmaker er et kjempeflott yrke, sier hun.

- Veldig bra

Barnefar er ikke sikker på hvorfor akkurat «klokke» ble hennes første ord, men synes at ordvalget er en god indikator for fremtidige egenskaper.

- Jeg synes det er veldig bra. Jeg håper hun blir bedre til å holde tiden enn det jeg er. Jeg er født et kvarter for sent, så jeg er litt seig, sier han til Dagbladet.

Paret har nylig kjøpt et hus i det ettertraktede boligområdet Berg i Oslo, som de bestemte seg for å totalrenovere.

Boligen hadde en prisantydning på 15,5 millioner kroner, og ble til slutt solgt for 16,5 millioner.​ Gullestad fortalte nylig at han ikke fikk ta del i huskjøpet, fordi han var på fjellet uten dekning. Skavlan måtte derfor ta ansvar for budrunden alene.

Overfor Dagbladet forklarer Skavlan at ekteparet for første gang skal feire jul i sitt nye hjem.

- Vi har feiret julaften sammen før, men vi har aldri hatt det hos oss, så nå må vi lage tradisjoner og bestemme oss for mat og gjøre alt sammen, så det blir gøy. Jeg er vant til å komme hjem til jul og slappe av og bli fôret med mat, og nå må jeg stå for fôringa selv, sier hun og fortsetter:

ELDRE FUNKISHUS: Jenny og Thomas nye bolig er bygget i 1957 og ligger på Berg i Oslo. Foto: Google Maps
ELDRE FUNKISHUS: Jenny og Thomas nye bolig er bygget i 1957 og ligger på Berg i Oslo. Foto: Google Maps Vis mer

- Vi ble ferdige med oppussingen i går, da ble koketoppen koblet til, så nå kan vi lage mat.

Også Gullestad er svært tilfreds med å kunne skape minner i det nye huset.

- Det er veldig deilig. Det er helt sinnsykt. Nå skal vi feire jul i vårt eget hus. Det er ganske voksent, sier han.

Oppkalt etter oldemor

Skavlan og Gullestad, som har vært et par siden 2008, har valgt å være svært private når det gjelder datteren sin. Allerede før fødselen forklarte paret at de ikke kommer til å dele bilder av babyen i sosiale medier.

Saken fortsetter nedenfor.

I ny og ne letter paret imidlertid på sløret når det gjelder vesle Åse. I et tidligere intervju med Dagbladet sa Gullestad at han skulle ønske at han tilbrakte mer tid med Skavlan mens hun var gravid.

​ - Jeg burde ha fulgt opp Jenny mer da hun gikk gravid. Men da hun gikk gravid, var det heller sånn at det var hun som bar meg over dørstokkene, sa han.

Duoen har også avslørt at datteren er oppkalt etter Gullestad sin mormor.

- Mormoren til Thomas het Åse, så det er hans families navn. Jeg tenkte «Åse, Åse, Åse», men så kom jeg på Åse Kleveland. Og da var det «Ja, det går bra», har hun sagt til Se og Hør.​

VOKSENLIVET: Jenny Skavlan forteller på «Stian Blipp Show» at livet med barn, ektemann og hus er vanskelig å ta innover seg. - Til folk på 19 år sier jeg «folk på vår alder», sier sydronninga. Video: TV 2 Vis mer