David Letterman trosset Sandys herjinger

Gjesten Denzel Washington «svømte» til folketomt studio.

- JEG SVØMTE FOR DEG: David Lettermans «Late Night»-gjest, Denzel Washington, kom inn i det folketomme studioet iført gul anorakk, og sa til talkshowkongen at han hadde svømt dit. Foto: Stella Pictures
- JEG SVØMTE FOR DEG: David Lettermans «Late Night»-gjest, Denzel Washington, kom inn i det folketomme studioet iført gul anorakk, og sa til talkshowkongen at han hadde svømt dit. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Sandys enorme herjinger langs østkysten av USA har blant annet ført til konsert- og teateravlysninger, samt innstilt møteaktivitet for de to presidentkandidatene Mitt Romney og Barack Obama.

I går førte det også til at talkshowkongen David Letterman måtte spille inn sitt program uten publikum.

- Fest TV-ene Letterman passet på å spøke rikelig med stormen i sin åpningsmonolog, framført foran den tomme salen i Ed Sullivan Theater.

- Over gata på FlashDancers er stripperne festet til strippestengene, sa Letterman ifølge Entertainment Weekly.

Talkshowverten hadde også en beskjed til hans vante publikum som satt hjemme.

- Hvis jeg hadde vært hjemme hadde jeg festet TV-apparatet, for dette er de greiene som kommer til å skade noen, sa han videre.

- Svømt hit Men Letterman var imidlertid ikke den eneste som hadde turt seg ut i orkanen. TV-kongen fikk nemlig besøk av Hollywood-skuespiller Denzel Washington.

Han hadde kommet sjøveien.

- Bare for deg, Dave! Jeg svømte, sa den anorakkledde skuespilleren ved ankomst.

Også talkshowkollega Jimmy Fallon inviterte til sending for tom sal. Han åpnet sendingen ute i New Yorks vindfulle gater.

- Jeg håper at dersom dere ser på, at dere er hjemme, dere er trygge og varme. Vi sendte vårt publikum hjem slik at de kunne være trygge, men vi er her fortsatt, sa Fallon ifølge MTV.

MED ANORAKKEN PÅ: Denzel Washington turte å gjeste David Letterman til tross for orkanen Sandys herjing i går. Foto: Stella Pictures
MED ANORAKKEN PÅ: Denzel Washington turte å gjeste David Letterman til tross for orkanen Sandys herjing i går. Foto: Stella Pictures Vis mer