SNAKKER UT: Miley Cyrus snakker ut om tiden som «Hannah Montana» og oppveksten rundt. Foto: Jessica Miglio/ NTB Scanpix.
SNAKKER UT: Miley Cyrus snakker ut om tiden som «Hannah Montana» og oppveksten rundt. Foto: Jessica Miglio/ NTB Scanpix.Vis mer

«Hannah Montana»-stjerna snakker ut

- De dreper meg sikkert for å si dette, men jeg var den minst betalte i serien

Miley Cyrus snakker ut om barndommen og sin forkjærlighet for marihuana.

(Dagbladet): Mange husker kanskje Miley Cyrus fra hennes tidlige karriere som «Hannah Montana», serien med samme navn på Disney Channel.

Senere har hun blitt mer kjent for twerking i bamsekostymer, hasjrøyking, hunder og Trump-hat i sosiale medier. Og det ble ikke akkurat bedre da popstjerna tente seg en joint på scenen under MTV European Music Awards.

Nå snakker hun ut om oppveksten og skandalene i et intervju med Elle.

- Brukte meg

I intervjuet forteller Cyrus åpent om at hun ikke ser på seg selv som en «karrierekvinne» og at hun føler Disney brukte både henne og navnet hennes litt for mye.

TV-STJERNA: Miley Cyrus snakker ut om tiden hun spilte «Hannah Montana» og hvordan hun følte Disney tilslutt brukte navnet hennes. Foto: SipaUSA/ NTB Scanpix. 
TV-STJERNA: Miley Cyrus snakker ut om tiden hun spilte «Hannah Montana» og hvordan hun følte Disney tilslutt brukte navnet hennes. Foto: SipaUSA/ NTB Scanpix.  Vis mer

- De kommer til å drepe meg for at jeg sier det her, men jeg var nok på et punkt en av de minst betalte på «Hannah Montana»-settet. Jeg het det samme i serien som jeg gjør i virkeligheten, Miley, og etterhvert skjønte mamma greia og leide inn bra folk som beskyttet meg, forteller Cyrus i intervjuet.

Cyrus forteller at det var morens hjelp som gjorde at hun kunne kontrollere musikken og det hun lever av nå.

Er åpen om bruken av marihuana

Miley Cyrus legger heller ikke skjul på at hun røyker marihuana, og at «gress» er en del av hennes hverdag.

- Alle tror jeg bare henger med andre kjendiser, men alle mine venner er supernormale. Alt jeg vil gjøre er å gjøre yoga og gå turer, også røyke gress, det er gøy, sier hun til Elle.

Hun forteller også at fansen betyr mye for henne, og at selvom hun møter mange nye mennesker hver eneste dag, husker hun de som dukker opp om og om igjen.

- Jeg husker mange mennesker, men hvis jeg er høy når jeg møter folk, kan det være vanskeligere å huske navn. Men fans som venter på meg, de husker jeg, forteller hun i intervjuet.