Mary-Kate og Ashley Olsen:

De er et av verdens mest kjente tvillingpar, men eksisterer ikke i sosiale medier

Foretrekker en skjermet tilværelse. 

BERØMT DUO: På 90-tallet var Ashley og Mary-Kate Olsen et av verdens mest omtalte tvillingpar. Nå er de mindre synlige i offentligheten. Foto: Dimitrios Kambouris / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
BERØMT DUO: På 90-tallet var Ashley og Mary-Kate Olsen et av verdens mest omtalte tvillingpar. Nå er de mindre synlige i offentligheten. Foto: Dimitrios Kambouris / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Mary-Kate og Ashley Olsen. De amerikanske tvillingsøstrene som inntok underholdningsverdenen med et brak på slutten av 80-tallet - og som knapt hadde rukket å fylle sitt første år før «alle» visste hvem de var.

Etter å nærmest ha vokst opp på settet til den populære sitcomserien «Under samme tak», der tvillingene byttet på å spille minstejenta Michelle Tanner, fortsatte jentene å samkjøre skuespillerkarrieren - med stort hell.

Før barnestjernene hadde rukket å fylle ti år, hadde de bygget sitt eget familieimperium, og helt på egen hånd blitt de yngste millionærene i USA.

Stille

I takt med at Mary-Kate og Ashley ble eldre, ble de også mindre synlige i Hollywood. Begge fant seinere sin plass i motebransjen, der de slo gjennom som designere.

- Vi har holdt på med skuespill hele livene våre, og vi visste vel egentlig at vi var ferdig med det da vi begynte å studere. Da fikk vi den pausen vi trengte for å finne ut hva vi ville drive med, fortalte Mary-Kate til Dagbladet i 2013, da tvillingparet besøkte Oslo i forbindelse med en egendesignet kolleksjon for kleskjeden Bik Bok.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer