Meghan og Harrys bryllup:

De er ikke invitert. Slik er skandalefamilien hennes

Den blivende hertuginnen har droppet flere av sine familiemedlemmer fra gjestelista.

TØFF TID FØR DEN STORE DAGEN: Førstkommende lørdag får prins Harry sin Meghan Markle. Tiden før bryllupet har imidlertid vært preget av en rekke uforutsette hendelser, blant annet fra familien hennes. Foto: NTB scanpix
TØFF TID FØR DEN STORE DAGEN: Førstkommende lørdag får prins Harry sin Meghan Markle. Tiden før bryllupet har imidlertid vært preget av en rekke uforutsette hendelser, blant annet fra familien hennes. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag formiddag dukes det for et av moderne histories mest omtalte bryllup, når prins Harry (33) gifter seg med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36). Det har gått alt annet enn knirkefritt for seg i oppladningsfasen, mye på grunn av skuespillerens frittalende familie fra hjemlandet.

Både hennes søsken og hennes far har de siste månedene skapt overskrifter, og mandag kulminerte det hele med at Thomas Markle - den blivende hertuginnens far - kunngjorde at han ikke ville bli å se i bryllupet.

Mens en som faktisk var invitert har trukket seg, har Markles uinviterte familie derimot troppet opp i England. De får ikke være i Windsor Castle under vielsen, men har likevel flydd inn med massive kofferter.

Slik er Meghans nærmeste familie.

Nært forhold

Det var på slutten av 1970-tallet at det som skulle bli Meghan Markles foreldre møttes for første gang. Faren Thomas jobbet i tv-bransjen, og hadde lysansvaret under innspillingen av en såpeopera.

En dag kom sminkøren Doria Ragland inn, og de to skulle raskt bli forelsket. Markle har tidligere uttalt overfor Elle at hun tror faren falt for moras øyne og afro, samt at de begge likte å handle antikviteter sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer