Kong Charles og hertuginne Meghan:

- De er livredde

Hertuginnens uttalelser skal ha gått hardt inn på kongen.

FAMILIE: Kong Charles skal slite med å håndtere prins Harry og hertuginne Meghans uttalelser i media. Her avbildet med prins William i 2019. Foto: Richard Pohle / POOL / AFP / NTB
FAMILIE: Kong Charles skal slite med å håndtere prins Harry og hertuginne Meghans uttalelser i media. Her avbildet med prins William i 2019. Foto: Richard Pohle / POOL / AFP / NTB Vis mer
Publisert

At hertuginne Meghan (41) ikke er redd for å uttale seg om den britiske kongefamilien er intet nytt. Spesielt etter den kongelige exiten i 2020, populært kalt «Megxit», har hertuginnen og hennes prins vært ærlige om relasjonen til familien.

Etter dronning Elizabeths død den 8. september, har hertuginnen også vært aktuell med både podkasten «Archetypes» og intervju i magasinet Variety.

Nå hevder kongehusekspert Christopher Andersen at hertuginne Meghans uttalelser om kongefamilien går hardt inn på hennes svigerfar, kong Charles (73).

- Føler seg sveket

Charles og Meghan har tilsynelatende hatt et godt forhold opp gjennom årene. Blant annet fulgte Charles Meghan opp kirkegulvet da hun giftet seg med prins Harry (38) i 2018 - ettersom hertuginnens forhold til hennes egen far ikke er av det beste slaget.

Den gode tonen endret seg imidlertid etter at hertguparet begynte å snakke offentlig om deres opplevelser med det britiske kongehuset.

- Jeg tror Charles føler seg sveket, sier Andersen til US Weekly.

I et intervju med Entertaintment Tonight sier han det samme, og forklarer hvorfor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer