De er mektige og omsvermede, og trenger å komme seg vekk i ny og ne

Her er kjendisenkvinnenes favoritthoteller.

EVENTYRSLOTT : Michelle Obama er svak for Spanias beste hotell, Villa Padierna Palace, utenfor Marbella. Her kan du velge mellom privat villa eller rom på hotellet. Obama er langt fra den eneste kjendisen som tar inn her. Foto: VILLA PADIERNA PALACE
EVENTYRSLOTT : Michelle Obama er svak for Spanias beste hotell, Villa Padierna Palace, utenfor Marbella. Her kan du velge mellom privat villa eller rom på hotellet. Obama er langt fra den eneste kjendisen som tar inn her. Foto: VILLA PADIERNA PALACE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): De er mektige, verdenskjente, omsvermet og trenger - som deg og meg - å komme vekk i ny og ne.

Amerikanernes førstedame Michelle Obama reiser gjerne på den andre siden av Atlanterhavet, popikonet Beyoncé liker seg best i «the big apple», New York, mens Angela Merkel er italiafrelst.

Selvfølgelig koster det litt å overnatta på kjendisenes hoteller, men ikke så mye som du kanskje skulle tro. Har du noen tusenlapper å svi av, kanskje du skal la deg inspirere?

Skulle du være autografjeger, er det jo mulig at du skyter gullfuglen i samme slengen.

Ifølge hotellsammenlikneren Trivago og den svenske avisa Expressen er dette hotellene kjendiskvinnene elsker å ta inn på.

Michelle Obama: VILLA PADIERNA PALACE, MARBELLA, SPANIA

Flere ganger har USAs førstedame fått lagt inn noen dager på Villa Padierna Palace Hotel i Marbella når hun har har vært ute og representert. Ofte har hun hatt med seg døtrene på luksushotellet, som ligger ved havet, omgitt av golfbaner og et frodig landskap.

Hotellet er kjent som Spanias aller beste. Det er designet som en toskansk palass med frittliggende villaer, hvorav flere har eget basseng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer