Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

De er Norges nye reality-divaer

- Kanskje dette er en bra kontaktannonse for meg.

TIGER-KVINNER: Therese Haugsnes (f.v.), Linni Meister, Mari Haugersveen og Carina Dahl deler av livene sine i den nye dokusåpen «Tigerstaden». Foto: Fredrik Arff / TV 2
TIGER-KVINNER: Therese Haugsnes (f.v.), Linni Meister, Mari Haugersveen og Carina Dahl deler av livene sine i den nye dokusåpen «Tigerstaden». Foto: Fredrik Arff / TV 2 Vis mer

(Dagbladet): - Vi er ikke blitt tvunget til å gjøre noen ting. Dette er 100 prosent reality, og helt uten manus, sier frisør og stylist Therese Haugsnes til Dagbladet.

30. september er hun klar for TV 2 Bliss med reality-serien «Tigerstaden». Sammen med artist Carina Dahl, stylist Mari Haugersveen og reality-veteran Linni Meister følger et kamera-team jentenes hverdager.

Jobb, fester og brudd er bare noe av det jentene deler.

Brudd med «Ungkaren»-Stig Haugsnes er fra før kjent fra tv-programmet «Top Model», hvor hun ble nummer to i 2006. Hun var også sammen med «Ungkaren»-deltaker Stig Kjos, før det ble slutt i fjor høst.

Flyttingen fra Kjos blir en del av innholdet i den 12 episoder lange dokusåpen «Tigerstaden».

- Bruddet har vært ute uansett, og flyttingen er bare en liten del av det som handler om meg i serien. Stig har også vært med og filmet en liten snutt. Vi er fortsatt venner, og det hele er veldig udramatisk, sier Haugsnes, som for tida er singel.

FLYTTER UT:  Therese Haugsnes var kjæreste med «Ungkaren» Stig Kjos. Han rekker å være med i den nye dokusåpen «Tigerstaden», som følger hverdagen til blant andre Haugsnes. Foto: Marius Gulliksrud / Stella Pictures
FLYTTER UT: Therese Haugsnes var kjæreste med «Ungkaren» Stig Kjos. Han rekker å være med i den nye dokusåpen «Tigerstaden», som følger hverdagen til blant andre Haugsnes. Foto: Marius Gulliksrud / Stella Pictures Vis mer

- Kanskje dette er en bra kontaktannonse for meg, sier hun og ler.

A4-liv Fra før kjente Haugersveen, Dahl og Meister hverandre. De tre filmes mye sammen, mens Haugsnes sjeldnere er med de andre tiger-damene.

- Jeg føler at jeg blir hun kjipe. Jeg jobber 10-18 i salongen hver dag, sier Haugsnes, som nylig åpnet ny salong i Bygdøy Allée.

- I tillegg har kamerateamet vært med på noen stylingjobber og litt privat sammen med venner.

- Del av jobben Artist Carina Dahl er godt kjent med reality-konsepter fra før. Hun har tidligere vært med i «Big Brother», og i 2011 deltok hun i Melodi Grand Prix.

Dahl sier hun ser på programmet som en god måte å promotere musikken sin på.

- Musikk og tv hører sammen. Dette er en del av jobben når jeg har valgt å være i underholdningsbransjen, sier hun.

FLYTTER: Carina Dahl flyttet nylig fra Sverige til Oslo. Med på lasset var et kamerateam. Foto: Håkon Eikesdal
FLYTTER: Carina Dahl flyttet nylig fra Sverige til Oslo. Med på lasset var et kamerateam. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer

Dahl flyttet nylig fra Stockholm til St. Hanshaugen i Oslo, etter å ha bodd i Sverige i seks år. I «Tigerstaden» følges hun i studio og på jobb som artist. I det siste har hun blant annet varmet opp for DJ-fenomenet Avicii.

Venninner fra Stockholm Det var også i Sverige at Dahl ble kjent med Mari Haugersveen. Hun var inntil i vår kjæreste med Petter Pilgaard, og var ofte på besøk hos ham i Stockholm da han var programleder for «Big Brother» i fjor høst.

- Jeg inviterte dem på bursdagen min, og etter det begynte vi å henge sammen, sier Dahl.

- Er det noe spesielt du gruer deg til å se fra serien?

- Vi har vært filmet på noen photoshoots hvor vi har skiftet. Da er det lett å glemme at det er kameraer rundt oss. Men det blurrer de vel, sier Dahl.

Gitt opp menn Da innspillingen av «Tigerstaden» begynte, var det bare Mari Haugersveen som hadde kjæreste. Men forholdet med Pilgaard er nå over. Therese Haugsnes bedyrer på sin side at det ikke er noen forandring på guttefronten.

- Nei, det er så mange freaks at jeg nesten har gitt opp. Jeg tror jeg skal skrive bok om singellivet og dating, sier hun.

TOK SLUTT: Forholdet mellom Petter Pilgaard og Mari Haugersveen tok slutt i vår. Foto: Melisa Fajkovic / Dagbladet
TOK SLUTT: Forholdet mellom Petter Pilgaard og Mari Haugersveen tok slutt i vår. Foto: Melisa Fajkovic / Dagbladet Vis mer
REALITY-VETERAN: Linni Meister er kjent fra sin egen realityserie. Nå må hun dele rampelyset med tre andre kvinner i «Tigerstaden». Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
REALITY-VETERAN: Linni Meister er kjent fra sin egen realityserie. Nå må hun dele rampelyset med tre andre kvinner i «Tigerstaden». Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media