«Skal vi danse»:

De færreste kan leve av dansen. Dette gjør «Skal vi danse»-proffene egentlig

Flyvert, tømrer, skuespiller og ingeniør.

FLERE TALENTER: Verken Ivo Havran, Benjamin Jayakoddy og Fredric Brunberg (alle kledd i svart bak dansepartnerne) har proffdans som levebrød. Her med henholdvis Thea Næss, Sophie Elise Isachsen og Martine Lunde under forrige helgs sending. Foto: TV 2
FLERE TALENTER: Verken Ivo Havran, Benjamin Jayakoddy og Fredric Brunberg (alle kledd i svart bak dansepartnerne) har proffdans som levebrød. Her med henholdvis Thea Næss, Sophie Elise Isachsen og Martine Lunde under forrige helgs sending. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Om en knapp måned er det allerede finale i årets sesong av «Skal vi danse». Foreløpig er kampen om seieren jevn mellom de fem gjenstående danseparene og lørdag kveld må nok et par forlate parketten.

Uke etter uke imponerer kjendisene på dansegulvet, og bak de gode framførelsene ligger enorme mengder med trening. Likevel er det noen helt spesielle som kan ta på seg æren for kjendisenes suksess - nemlig de profesjonelle danserne som er med uke etter uke.

Men hva gjør egentlig disse utenom «Skal vi danse»-sesongen?

Det har seg nemlig slik at de færreste av dem driver med dans på fulltid.

Hektisk høst

I årets sesong danser den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren Martine Lunde med den svenske danseren Fredric Brunberg, som har vært å se i programmet også tidligere.

Til Dagbladet kan han fortelle at i tillegg til å være profesjonell danser, er han også utdannet skuespiller i London, hvor han tilbrakte hele seks år.

- Utenom «Skal vi danse» jobber jeg som skuespiller og går aktivt på casting til roller i film, TV og teater både i Sverige, Norge og internasjonalt, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer