NY SINGEL: Noor Kamil (23) prøver seg som artist. Foto: STELLA PICTURES
NY SINGEL: Noor Kamil (23) prøver seg som artist. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- De får bare kalle meg Puppe-Noor

«Paradise-Noor» blir sanger og skuespiller.

||| (Dagbladet.no): Noor Kamil (23) har mange jern i ilden.

Om rundt en måned gir hun ut sin første singel «Indestructible», og til høsten skal hun i gang med innspillingen av en ny norsk film.

Ny kjæreste
Filmen kan hun ikke si så mye om ennå, men «Paradise-Noor» snakker villig vekk om den nye låta, som hun har produsert i samarbeid med sin nye flamme, Kenshiro Lowes.

- Låta har en veldig fin beat. Jeg ville ha en sang som andre kunne kjenne seg igjen i. Jeg kan ikke si så mye om innholdet, men navnet sier vel sitt, sier Noor til Dagbladet.no.

Noor møtte Lowes via MySpace for to år siden,
da han ønsket å bruke henne som modell på et CD-cover. De har holdt kontakten siden, men det var først da de møttes nå at det virkelig sa pang.

- Han er en veldig fantastisk fyr, sier den tidligere glamourmodellen, tydelig forelska.

Kjent etter jentesex
Noor ble rikskjendis etter at hun hadde sex med en annen jente foran kameraene på TV3-programmet «Paradise Hotel». Hun har ingen musikkerfaring fra tidligere, og tror den nyvunne kjendisstatusen kan medføre både fordeler og ulemper nå når hun skal prøve seg som artist.

- Det hjelper kanskje å ha et kjent navn. Jeg har alltid ønska å prøve meg i studio, men jeg har ikke tørt før. Nå bare kjører jeg på og prøver meg, sier Noor, som ikke legger skjul på at hun alltid har likt å være i rampelyset.

Og dette er det realitykjendisen har å si til dem som har tenkt til å sette henne i bås:

- Jeg har stor tro på låta, og hvis noen kritiserer meg og kaller meg «Puppe-Noor» eller «Paradise-Noor», ja da får de bare gjøre det, sier hun selvsikkert.

- Det er lett å si at jeg ikke er sanger eller artist, men det er lov å prøve!