Hollywood:

De glemte kjendisparene

Flere forhold har gått i glemmeboka.

KJENDISPAR: Chris Klein og Katie Holmes er bare noen av kjendisene som har vært sammen. Foto: Bei/REX/Shutterstock/NTB
KJENDISPAR: Chris Klein og Katie Holmes er bare noen av kjendisene som har vært sammen. Foto: Bei/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det går som regel ikke lang tid før den kulørte delen av pressen får nyss i at et nytt kjendispar er på gang. Ryktene begynner tilsynelatende å rulle etter første date, og mens enkelte holder sammen flere år og tar steget inn i ekteskap, er det enkelte kjendispar som ender etter en kort flørt.

Det skal imidlertid nevnes at flere store stjerner på et tidspunkt har vært sammen, men at romansen, eller forholdet, nærmest er glemt i dag.

Tre forlovelser

«Deadpool»-stjerna Ryan Reynolds (44) er som kjent i dag gift med «Gossip Girl»-stjerna Blake Lively (34). Stjerneparet, som har fått tre barn sammen, giftet seg i 2012 - bare ett år etter at Reynolds ble en singel mann.

I forkant var han nemlig gift med Scarlett Johansson (36) i tre år fra 2008.

- Forhold er veldig kompliserte og ekteskap er en prosess. Jeg var nok ikke forberedt på opp- og nedturene, og at man må jobbe hardt for å få det til å fungere. Begge var veldig travle og vi tilbrakte mye tid hver for oss, har 36-åringen tidligere uttalt til Cosmopolitan om bruddet.

De to ovennevnte ekteskapene er likevel ikke de eneste stjernene Reynolds har vært sammen med. For snart 20 år siden møtte han artist Alanis Morissette (47) i forbindelse med skuespiller Drew Barrymores (46) bursdagsfeiring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer