Hollywood:

De glemte kjendisparene

Flere forhold har gått i glemmeboka.

KJENDISPAR: Chris Klein og Katie Holmes er bare noen av kjendisene som har vært sammen. Foto: Bei/REX/Shutterstock/NTB
KJENDISPAR: Chris Klein og Katie Holmes er bare noen av kjendisene som har vært sammen. Foto: Bei/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det går som regel ikke lang tid før den kulørte delen av pressen får nyss i at et nytt kjendispar er på gang. Ryktene begynner tilsynelatende å rulle etter første date, og mens enkelte holder sammen flere år og tar steget inn i ekteskap, er det enkelte kjendispar som ender etter en kort flørt.

Det skal imidlertid nevnes at flere store stjerner på et tidspunkt har vært sammen, men at romansen, eller forholdet, nærmest er glemt i dag.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Tre forlovelser

«Deadpool»-stjerna Ryan Reynolds (44) er som kjent i dag gift med «Gossip Girl»-stjerna Blake Lively (34). Stjerneparet, som har fått tre barn sammen, giftet seg i 2012 - bare ett år etter at Reynolds ble en singel mann.

I forkant var han nemlig gift med Scarlett Johansson (36) i tre år fra 2008.

- Forhold er veldig kompliserte og ekteskap er en prosess. Jeg var nok ikke forberedt på opp- og nedturene, og at man må jobbe hardt for å få det til å fungere. Begge var veldig travle og vi tilbrakte mye tid hver for oss, har 36-åringen tidligere uttalt til Cosmopolitan om bruddet.

DEN GANG DA: Scarlett og Ryan under Tony awards i 2010. Foto: Gary Hershorn/Reuters/NTB
DEN GANG DA: Scarlett og Ryan under Tony awards i 2010. Foto: Gary Hershorn/Reuters/NTB Vis mer

De to ovennevnte ekteskapene er likevel ikke de eneste stjernene Reynolds har vært sammen med. For snart 20 år siden møtte han artist Alanis Morissette (47) i forbindelse med skuespiller Drew Barrymores (46) bursdagsfeiring.

Ifølge InStyle forlovet paret seg to år seinere, men rakk aldri å gifte seg da de gikk hver til sitt etter tre år som forlovet.

VAR FORLOVET: Alanis og Ryan var forlovet, men giftet seg aldri. Her sammen i 2004. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/Shutterstock/NTB
VAR FORLOVET: Alanis og Ryan var forlovet, men giftet seg aldri. Her sammen i 2004. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/Shutterstock/NTB Vis mer

Brudd før bryllupet

Heller ikke «Pretty Woman»-stjerna Julia Roberts (53) lå på latsida før hun giftet seg med ektemannen Daniel Moder (52) i 2002.

Fra 1993 til 1995 var hun nemlig gift med ti år eldre Lyle Lovett (63), men før det var 53-åringen innblandet i et ekte trekantdrama. Faktisk så dumpet hun typen bare kort tid før de skulle gifte seg.

DEN GANG DA: Julia Roberts og Lyle Lovett i 1993. Foto: Bei/REX/Shutterstock/NTB
DEN GANG DA: Julia Roberts og Lyle Lovett i 1993. Foto: Bei/REX/Shutterstock/NTB Vis mer

Sommeren 1991 skulle hun gifte seg med skuespiller Kiefer Sutherland (54), som hun hadde møtt året før under innspillinga av «Flatliners».

Paret hadde ifølge E! News invitert 150 gjester til bryllupet sitt 14. juni for 30 år siden, men dagen før ble brudgommen observert mens han flyttet ut av parets felles hjem i Hollywood Hills.

DRAMA: Kort tid før Kiefer og Julia skulle gifte seg, ble førstnevnte observert mens han flyttet ut av parets hjem. Her sammen i 1990. Foto: Ralph Dominguez/MediaPunch/Shutterstock/NTB
DRAMA: Kort tid før Kiefer og Julia skulle gifte seg, ble førstnevnte observert mens han flyttet ut av parets hjem. Her sammen i 1990. Foto: Ralph Dominguez/MediaPunch/Shutterstock/NTB Vis mer

Trekantdrama

Mens Sutherland trolig pakket sammen sakene sine med knust hjerte, var Roberts på date med Jason Patric (55). Sistnevnte og Roberts ble ifølge People tatt på fersken på reise til Dublin bare kort tid seinere.

Det skal riktignok nevnes at Roberts og eksforloveden skal ha gjort det slutt og avlyst bryllupet før han flyttet ut. Romansen med Patric tok slutt året etter.

NY TYPE: Samtidig som Julias bryllup ble avlyst, fant hun sammen med Jason Patric. Her sammen i 1991. Foto: Dave Lewis/REX/NTB
NY TYPE: Samtidig som Julias bryllup ble avlyst, fant hun sammen med Jason Patric. Her sammen i 1991. Foto: Dave Lewis/REX/NTB Vis mer

Vernet om forholdet

De nevnte forholdene fant sted etter at Roberts tidligere hadde falt pladask for Benjamin Bratt. Duoen møttes på en restaurant i 1997. Paret ble seinere observert på en rekke dates i New York, og selv om pressen fulgte hvert eneste steg de tok, klarte paret ifølge InStyle likevel å verne om privatlivet sitt.

NYTT FORHOLD: Julia Roberts har også vært sammen med Benjamin Bratt i fire år. Her var de to stjernene sammen i 2000 - året før de gjorde det slutt. Foto: Chris Pizzello/AP/NTB
NYTT FORHOLD: Julia Roberts har også vært sammen med Benjamin Bratt i fire år. Her var de to stjernene sammen i 2000 - året før de gjorde det slutt. Foto: Chris Pizzello/AP/NTB Vis mer

Paret gikk hver til sitt i 2001 etter nesten fire år sammen, året før hun giftet seg med sin nåværende ektemann. Bruddet ble den gang bekreftet av en talsperson for Bratt.

Roberts avslørte i ettertid at det var et pent brudd mellom dem.

PÅ FRIFOT: Carina Dahl forteller om hvordan hun løy for å holde corona-kjæresten skjult for mediene. Video: Rød Løper/Carina Dahl Vis mer

Forlovelse og brudd

Det mest profilerte ekteskapet til skuespiller Katie Holmes (42), er uten tvil med Tom Cruise (59). Paret var gift fra 2006 til 2012, og har dattera Suri Cruise (15) sammen.

UNGE STJERNER: Chris Klein og Katie Holmes i 2003 - året de forlovet seg. Foto: Dan Steinberg/BEI/REX/NTB
UNGE STJERNER: Chris Klein og Katie Holmes i 2003 - året de forlovet seg. Foto: Dan Steinberg/BEI/REX/NTB Vis mer

Det de færreste kanskje vet, er at Holmes tidligere har vært sammen med «American Pie»-stjerna Chris Klein (42). Ifølge InStyle er det ikke helt sikkert når paret ble sammen, men i 2003 avslørte de likevel at de hadde forlovet seg.

Som kjent skulle paret ikke gå hele veien inn i ekteskapet, og avslørte i mars 2005 at de hadde gått hver til sitt. Bruddet kom bare to måneder før Holmes' forhold med Cruise ble kjent i pressen.

FORFULGT: I «Märtha» på TV 2 snakker prinsesse Märtha Louise ut om forholdet til Ari Behn. Hun beskriver den første tida som «ganske spesiell», og forteller at de ble forfulgt 24 timer i døgnet. Programmet har premiere på TV 2 7. april. Video: TV 2 Vis mer

Skandalerocker

«Melrose Place»-skuespiller Heather Locklear (59) ble i 1997 mor til Ava Sambora. Den nå 23 år gamle dattera fikk hun med eksmannen Richie Sambora (62), som hun var gift med fra 1994 til 2007.

Før barn og det nevnte ekteskapet var hun imidlertid i et langt mer profilert ekteskap, nemlig med Mötley Crüe-trommeslager Tommy Lee (58).

Skuespilleren og skandalerockeren var gift fra 1986 til 1993.

TO STJERNER: Tommy Lee og Heather Locklear i 1985 - året før de giftet seg. Foto: Mediapunch/REX/Shutterstock/NTB
TO STJERNER: Tommy Lee og Heather Locklear i 1985 - året før de giftet seg. Foto: Mediapunch/REX/Shutterstock/NTB Vis mer

Annulert ekteskap

Den siste tida har kjærlighetslivet til «Bridget Jones»-stjerna Renée Zellweger (52) skapt flere overskrifter, spesielt etter at hun ble koblet til den ti år yngre programlederen Ant Anstead (52).

Zellweger har i alle år prøvd å holde sitt romantiske liv under radaren, men har ikke bestandig lykkes.

I 2005 var hun nemlig gift med sangeren Kenny Chesney (53) i bare fire måneder. Ekteskapet ble seinere annullert.

Zellweger og Chesney møttes for første gang under en støttekonsert for tsunamiofrene i januar 2005, og startet det som ble omtalt som en heftig romanse. Det hele skulle imidlertid vise seg å bli svært kortvarig.

STJERNE-EKS: Kenny Chesney giftet seg med Zellweger, men ekteskapet ble seinere annullert. Foto: Archie Carpenter/UPI/Shutterstock/NTB
STJERNE-EKS: Kenny Chesney giftet seg med Zellweger, men ekteskapet ble seinere annullert. Foto: Archie Carpenter/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

«Jerry Maguire»-stjernen har også vært kjæreste med musiker Jack White (46) og Hollywood-stjernen Bradley Cooper (46), før hun ble sammen med artisten Doyle Bramhall II (52) i 2012.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feiret 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Rusproblemer

Siden 1997 har «Sex og singelliv»-stjerna Sarah Jessica Parker (56) vært gift med ektemannen Matthew Broderick (59). Duoen har fått tre barn sammen, og mens Broderick kanskje er stjernas største kjærlighet, var han ikke hennes første.

I 1984 møtte hun nemlig skuespiller Robert Downey Jr. (56) under innspillingen av «Firstborn», da de begge bare var 18 år gammel.

UNGE STJERNER: Sarah Jessica og Robert i 1989 - fem år etter at de møttes på jobb. Foto: Bei/REX/NTB
UNGE STJERNER: Sarah Jessica og Robert i 1989 - fem år etter at de møttes på jobb. Foto: Bei/REX/NTB Vis mer

Året etter ble det kjent at de to unge stjernene hadde flyttet sammen i Los Angeles, men forholdet skulle altså ikke vare. I 1991, etter sju år sammen, gikk de hver til sitt.

Downey Jr. har tidligere vært svært ærlig om at han ikke tok særlig godt vare på seg selv mens han var sammen med Parker.

FORELSKET I OSLO: Sarah Jessica Parker skryter av kebaben og gravlaksen hun har spist i den norske hovedstaden, mens Gerard Butler føler seg litt hjemme her. Video: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer

- Jeg var så egoistisk. Jeg likte å drikke, og hadde rusproblemer. Det fungerte ikke med Sarah Jessica - for narkotika er så langt fra henne som det er mulig å komme, har han tidligere uttalt ifølge InStyle.

Parker skal ha forsøkt å hjelpe kjæresten, men forholdet sto altså ikke til å redde.

Tatoverte navnet

«Fifty Shades of Grey»-stjerna Jamie Dornan (39) og kona Amelia Warner (39) har fått manges oppmerksomhet rettet mot seg, etter at førstnevnte spilte i de beryktede filmene.

Paret giftet seg i 2013, og har to barn sammen.

- IKKE DRØY NOK: Artist Alexandra Joner synes «Fifty Shades of Grey» ikke var drøy nok, og ble skuffet over Jamie Dornan i rollen som Mr. Grey. Video: Svein Dybdahl / Dagbladet Vis mer

Før ekteskapet var imidlertid Warner sammen med den irske skuespilleren Colin Farrell (45) i ett år.

I løpet av de 365 dagene skal paret også ha rukket å gifte seg på Tahiti, et ekteskap som Farrell foreviget i form av en tatovert ring med Warners navn. Til tross for blekk på kroppen gikk de hver til sitt bare 121 dager etter at de ga hverandre sitt «ja» på øya i Stillehavet.

TATOVERTE RING: Colin og Amelia giftet seg på Tahiti, men gikk hver til sitt under ett år seinere. Her sammen i 2001. Foto: Bei/REX/Shutterstock/NTB
TATOVERTE RING: Colin og Amelia giftet seg på Tahiti, men gikk hver til sitt under ett år seinere. Her sammen i 2001. Foto: Bei/REX/Shutterstock/NTB Vis mer

Seinere kom det imidlertid fram at ekteskapsinngåelsen ikke var gyldig.

- Det var ikke juridisk bindende. Det var bare noe vi gjorde for oss, sa Warner i ettertid, ifølge Insider.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer