Noman Mubashir:

- De håpet det skulle gå over

Noman Mubashir forteller om den vanskelige tida da han kom ut av skapet.

VANSKELIG TID: Noman Mubashir ble hyllet da han sto fram som homofil for tre år siden. Sånn har det ikke alltid vært. Foto: Andreas Fadum
VANSKELIG TID: Noman Mubashir ble hyllet da han sto fram som homofil for tre år siden. Sånn har det ikke alltid vært. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er drøye tre år siden tv-profilen Noman Mubashir (45) kom ut av skapet, i kjølvannet av kong Haralds rørende og inkluderende tale på kongeparets hagefest.

Mubashir fikk den gang mye ros for åpenheten sin. I en ny episode av «Ida med hjertet i hånda», avslører han nå hvorfor han valgte å holde identiteten sin skjult i så mange år.

Overfor Ida Fladen (33) forteller tv-profilen at han var rundt 14 år gammel da han første gang følte en slags dragning mot menn. Videre sier den folkekjære 45-åringen at allerede da visste han at det å være tiltrukket av en annen mann, det var forbudt.

- Men det var ingen som hadde fortalt meg det, sier han, og påpeker at heller ikke foreldrene hadde sagt at det var galt.

Mubashir forteller at han bare visste at det ikke var greit, at det ikke var riktig. Han valgte derfor å holde følelsene for seg selv, og jobbet intenst med å like jenter. Han hadde også et par jentekjærester.

Ble ikke akseptert

For tre år siden kom han ut i offentligheten, men hans nærmeste visste det allerede fra før.

Han hadde egentlig ikke planer om å fortelle det til foreldrene på mange år, men da mora begynte å stille spørsmål om hvorvidt det ikke var på tide å gifte seg snart, klarte ikke 45-åringen å holde på hemmeligheten lenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer