Michelle Obama:

- De har måttet ofre mye av barndommen sin

Den tidligere førstedamen hyller døtrene sine.

LIVET I DET HVITE HUS: Michelle Obama snakker åpenhjertig om hvordan det var å oppdra barn i Det hvite hus. Her er familien avbildet i 2012. Foto: NTB Scanpix
LIVET I DET HVITE HUS: Michelle Obama snakker åpenhjertig om hvordan det var å oppdra barn i Det hvite hus. Her er familien avbildet i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2009 trådte Barack Obama (57) inn i rollen som USAs president, og dermed flyttet han inn i Det hvite hus sammen med kona Michelle Obama (55) og deres to døtre, Malia (20) og Sasha (17).

Der ble familien på fire værende i to presidentperioder, altså hele åtte år, før Donald Trump (72) overtok stafettpinnen og ble landets 45. president fra 2017.

Å leve i verdens kanskje mest berømte, hvite hus er det ikke mange som kan se for seg. I alle fall ikke når man er henholdsvis ti og sju år gamle, som Malia og Sasha var da faren ble president.

Det tidligere presidentparet forsøkte imidlertid å gi de to jentene et så normalt liv som mulig - til tross for at situasjonen naturlig nok var noe annerledes, noe Michelle Obama nylig snakket om i Conan O'Briens podkast, «Conan O'Brien Needs a Friend».

I podkasten beskriver hun at de som foreldre forsøkte sitt beste for å skape en slags kokong av normalitet i en ellers ganske så «crazy», unormal verden.

- I åtte år sa vi til dem: «Det er greit, det kommer til å gå fint. Dette er normalt, bare gå på skolen. Det er menn med våpen med dere. Dere er trygge, ikke klag. Dere får mat, ikke klag», forteller hun og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer