Dødsfall:

De mest sjokkerende kjendis-dødsfallene

Gjennom åra har en rekke kjente personer mistet livet i ulykker og til sykdom. Her er de mest sjokkerende dødsfallene.

DØDSFALL: Freddie Mercury, Amy Winehouse og Kobe Bryant er bare noen av kjendisene som har mistet livet i ung alder. Her kan du lese om de mest sjokkerende dødsfallene i kjendisverdenen. Foto: NTB Scanpix
DØDSFALL: Freddie Mercury, Amy Winehouse og Kobe Bryant er bare noen av kjendisene som har mistet livet i ung alder. Her kan du lese om de mest sjokkerende dødsfallene i kjendisverdenen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ikke til å stikke under stol at verden har mistet mange kjendiser så langt i år. Naya Rivera, Kobe Bryant, Benjamin Keough og Kelly Preston er bare noen av navnene som har prydet forsider verden over med sine tragiske dødsfall hittil i 2020.

Felles for ovennevnte navn er at ingen av disse har gått bort som følge av alderdom - som naturligvis er å forvente. 2020 har nemlig hittil vært året hvor en rekke kjente mennesker har blitt rammet av tragiske ulykker og sykdom - og det i ung alder.

Det er imidlertid ikke bare i år at store deler av verden har sørget over sine favorittkjendiser. Gjennom åra har nemlig internasjonale medier skrevet side opp og side ned om dødsfall som har sjokkert en hel verden.

Lista er lang, og det er nærmest umulig å ramse opp alle. Her kan du imidlertid lese om et knippe av dem.

Amy Winehouse 1983 - 2011

Den britiske jazzsangerinnen Amy Winehouse tok verden med storm, og var en av Storbritannias største kvinnelige artister. Mens låter som «Rehab» og «Back To Black» er spilt i hjel på radioer over hele verden, ble hovedpersonen selv druknet i skandaleoppslag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer