Kim Cattrall:

- De mobbet meg

Feiden fortsetter mellom «Sex og singelliv»-stjernene.

TAKKET NEI: Kim Cattrall hevder hun ble mobbet etter å ha sagt nei til en tredje «Sex og singelliv»-film. Her med Sarah Jessica Parker, som hun spilte mot i serien og filmene. Foto: NTB Scanpix
TAKKET NEI: Kim Cattrall hevder hun ble mobbet etter å ha sagt nei til en tredje «Sex og singelliv»-film. Her med Sarah Jessica Parker, som hun spilte mot i serien og filmene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gjennom seks sesonger spilte Kim Cattrall (62) rollen som Samantha Jones i den populære serien «Sex og singelliv».

I 2008, fire år etter at den siste episoden ble sendt på tv, returnerte de fire skuespillerne, Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker (54), Cynthia Nixon (53) og Kristin Davis (54) - den gang til filmlerretet. To år etter kom oppfølgeren, før det var slutt.

Mange håpet lenge på en tredje film, men det ble aldri noe av. Dette var blant annet fordi Cattrall ikke ønsket å spille rollen som Samantha Jones igjen.

- Jeg hadde fått nok

Det er i et intervju med The Guardian at 62-åringen letter på sløret om hvorfor hun valgte å gi slipp på rollefiguren som så mange forbinder henne med. Etter seks sesonger og to filmer hadde hun rett og slett fått sin dose «Sex og singelliv».

- Jeg elsket «Sex og singelliv». Det var en velsignelse på så mange måter, men etter den andre filmen hadde jeg fått nok, forteller Kim Cattrall, og legger til:

- Jeg kunne aldri forstå hvorfor de ikke bare kunne erstatte meg med en annen skuespiller, framfor å kaste bort all tiden sin på å mobbe meg. Et nei betyr et nei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer