Petter Stordalen og Gunhild Stordalen:

- De neste ti åra kommer til å bli de beste

Eksparet åpner opp om samarbeidet etter bruddet i ny video.

RØRENDE: I en ny episode av «Petter tar praten» er det ekskona Gunhild Stordalen som er gjest. I videoen forteller Petter Stordalen at han fortsatt kommer til å være rådgiver og stolt sponsor for ekskona, men at han ikke lenger vil bære veska hennes. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
RØRENDE: I en ny episode av «Petter tar praten» er det ekskona Gunhild Stordalen som er gjest. I videoen forteller Petter Stordalen at han fortsatt kommer til å være rådgiver og stolt sponsor for ekskona, men at han ikke lenger vil bære veska hennes. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I november offentliggjorde Petter (57) og Gunhild Stordalen (40) at de flytter fra hverandre etter 14 år sammen. De ville offentliggjøre nyheten selv, for å forhindre rykter og spekulasjoner.

Onsdag kveld deler hotellkongen en ny episode av «Petter tar praten» på sin Instagram-profil, og der er ingen ringere enn ekskona, Gunhild, gjest.

I videoen går eksparet nærmere innpå samarbeidet seg imellom etter bruddet samt hva de brukte mest tid på i forholdet deres - nemlig prosjektene deres.

Det var VG som først omtalte saken.

- Det få vet, det er at da vi hadde vår siste samtale, så var det en ting vi var enige om. Det er at jeg fortsatt skal få lov til å være rådgiveren din, businesspartneren din og en meget stolt sponsor, sier Petter Stordalen i videoen, og legger til at det eneste som endres er at han ikke lenger kommer til å bære veska til Gunhild.

Mora gråt etter bruddet

EAT-gründeren benytter også anledningen til å fortelle eksmannen at de 14 åra de har tilbrakt sammen har vært de beste, og at de begge vet at de neste ti åra også kommer til å bli de beste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer