Gunhild Stordalen:

- De reddet livet mitt

EAT-gründeren ærlig om sykdommen.

SNAKKER UT: Gunhild Stordalen ble i 2014 diagnostisert med systemisk sklerose. Nå forteller hun om hvordan det står til i dag. Foto: Agnete Brun / TV 2
SNAKKER UT: Gunhild Stordalen ble i 2014 diagnostisert med systemisk sklerose. Nå forteller hun om hvordan det står til i dag. Foto: Agnete Brun / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag har «En kveld hos Kloppen» med programleder Solveig Kloppen (50) i spissen premiere på ny sesong. Programmet er kjent for å få kjente fjes til å åpne seg om blant annet kjærlighetsliv, familieliv og tunge stunder.

I kveldens episode er det EAT-grunnlegger Gunhild Stordalen (42), programleder Einar Tørnquist (39) og kjendisstylist og tv-profil Jan Thomas (54) som får nyte en hyggelig middag i Kloppens frodige hage. Statsminister Erna Solberg (60) tar også turen innom på et aldri så lite overraskelsesbesøk.

Tradisjonen tro åpner gjestene seg om privatlivet sitt i det folkekjære programmet. Tørnquist forteller blant annet om familielivet og Jan Thomas letter på sløret om barndommen og mora si.

Gunhild Stordalen får derimot spørsmål fra Kloppen om hvordan det står til med sykdommen hennes.

- Reddet livet mitt

Som de fleste nok har fått med seg ble Stordalen diagnostisert med sykdommen systemisk sklerose i 2014, og har siden den gang opplevd både opp- og nedturer knyttet til sykdommen.

Hun har vært gjennom flere tøffe behandlingsrunder, blant annet en eksperimentell stamcelletransplantasjon i Nederland. I «En kveld hos Kloppen» deler Stordalen gladnyheten om at hun anser seg selv så godt som frisk, og påpeker at det nesten ikke er sporbar sykdomsaktivitet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer