- De ryktene er ikke sanne

Etter flere tause måneder bryter Johnny Depp (48) stillheten.

BRØT STILLHETEN: Johnny Depp (48) avviser ryktene om brudd mellom ham og hans kjæreste gjennom 14 år, Vanessa Paradis. Foto: Stella Pictures
BRØT STILLHETEN: Johnny Depp (48) avviser ryktene om brudd mellom ham og hans kjæreste gjennom 14 år, Vanessa Paradis. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): De siste fire månedene har ryktene om hvorvidt skuespiller Johnny Depp (48) og den franske sangerinnen Vanessa Paradis? (39) 14 år gamle forhold er i ferd med å havarere florert.

«Pirates of the Caribbean»-skuespilleren er på ingen måte kjent for å være særlig snakkesalig, og om det påståtte bruddet har han så langt vært helt taus.

Nå tar imidlertid en sint Depp til motmæle.

Avviser bruddryktene - De ryktene er ikke sanne. De er absolutt ikke sanne, sier Depp til britiske The Sun.

Skuespilleren er for tiden aktuell i vampyrfilmen «Dark Shadows», der han spiller mot blant andre Chloë Moretz, Eva Green, Tim Burton, Michelle Pfeiffer og Helena Bonham Carter.

Det var under filmens Europa-premiere i London i går kveld at han omsider brast tausheten rundt bruddryktene.

- Uansett hva jeg sier om det, tror folk det motsatte. Jeg kan ikke få sagt nok om at det ikke er over, sier han til avisa.

- Ødeleggende Depp og Paradis har vært et par siden 1998, og kunngjorde i 2006 forlovelse. Sammen har de barna Lily-Rose (12) og Jack (10).

Til tross for at Depp først i går kveld valgte å bryte stillheten, har Paradis tidligere uttalt seg om dem:

PÅ PREMIERE: Det var under gårsdagens «Dark Shadows»-premiere i London at Johnny Depp ytret seg om det påståtte bruddet. Foto: Stella Pictures.
PÅ PREMIERE: Det var under gårsdagens «Dark Shadows»-premiere i London at Johnny Depp ytret seg om det påståtte bruddet. Foto: Stella Pictures. Vis mer

- Folk sier at vi kjøper hus midt i ødemarka, eller at vi har 52 hus i Frankrike. Og det er i tillegg til å si at vi går fra hverandre hver vinter og gifter oss hver sommer, og at jeg er gravis for 12. gang, sa hun i januar i et fransk tv-program, ifølge Daily Mail.

- Alle de ryktene er ikke så alvorlige, men det siste her er et rykte som virkelig kan ødelegge for min familie og mine barn, sa Paradis.

SAMBOERE: Franske Vanessa Paradis og amerikanske Johnny Depp har vært et par siden 1998. Nå ser de seg nødt til å avkrefte bruddrykter. Foto: Stella Pictures
SAMBOERE: Franske Vanessa Paradis og amerikanske Johnny Depp har vært et par siden 1998. Nå ser de seg nødt til å avkrefte bruddrykter. Foto: Stella Pictures Vis mer