De siste bildene før bruddet

Märtha og Ari viste seg sammen på offentlig oppdrag i juni. Det var deres siste som ektepar.

PÅ VEI VIDERE: Ari Behn tar farvel med Märtha Louise utenfor Nidarosdomen i juni. Han skal ha reist videre på en privat jobb. Foto: Marius Gulliksrud / Stella Pictures
PÅ VEI VIDERE: Ari Behn tar farvel med Märtha Louise utenfor Nidarosdomen i juni. Han skal ha reist videre på en privat jobb. Foto: Marius Gulliksrud / Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Nyheten om at prinsesse Märtha Louise (44) og hennes ektemann gjennom 14 år, Ari Behn (43) går hvert til sitt, ble annonsert av Slottet like før klokka seks i kveld.

Da paret var på vei ut fra gudstjeneste i Nidarosdomen for seks uker siden, var alt som det pleide å være: Märtha og Ari gikk sammen, smilte og vinket til fotografer og holdt hender.

Junidagen i Trondheim, der hele kongefamilien var samlet for kongeparets jubileumstur, var det siste offisielle oppdraget Märtha Louise og Ari hadde sammen som ektepar.

- Forsvant bak bilene

Marius Gulliksrud var blant fotografene som var på plass utenfor Nidarosdomen 23. juni. Gulliksrud jobber for fotobyåret Stella Pictures, som dekker de aller fleste offisielle oppdrag kongefamilien har på programmet.

- De eneste jeg stusset over var at Ari ikke ble med på den offisielle fotograferingen etterpå. Det ble sagt at han skulle på en privat jobb i Nord-Norge, forteller Gulliksrud.

Fotografen fanget også øyeblikket da Ari forlot resten av kongefamilien like etter gudstjenesten.

- Han sto og snakket med Märtha en liten stund, før han forsvant bak bilene som sto parkert like ved dem, sier Gulliksrud.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.