«Farmen» 2018:

De villeste «Farmen»-øyeblikkene: ­Puppe­protest, tv-tabbe og juks

- Det er først når det begynner på tv at det smeller, sier fjorårets «Farmen»-vinner.

NY SESONG I KVELD: Laila Lochert, Lasse Bergseter, Helgi Ágústsson og Eunike Hoksrød har alle skapt store overskrifter for sitt «Farmen»-opphold. Tirsdag har den fjortende, ordinære sesongen premiere på TV 2. Foto: TV 2, Dagbladet
NY SESONG I KVELD: Laila Lochert, Lasse Bergseter, Helgi Ágústsson og Eunike Hoksrød har alle skapt store overskrifter for sitt «Farmen»-opphold. Tirsdag har den fjortende, ordinære sesongen premiere på TV 2. Foto: TV 2, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Til tross for at Frank Løke (38) og «Skal vi danse» nærmest har dominert overskriftene den siste tida, er TV 2s tv-høst bare så vidt sparket i gang.

I kveld har kanalen premiere på nok en sesong av sitt mest innbringende realityprogram, når 14 nye fjes dukker opp i det veletablerte «Farmen»-landskapet.

Skal vi tro den tv-klare casten er det igjen lagt opp til dramatikk, intriger, nye vennskap og romantikk - elementer som for lengst er blitt en del av programmets oppskrift.

Klippe-kjeft

Med tretten tilbakelagte «Farmen»-sesonger er det nok uforglemmelige øyeblikk å ta av. Noen av dem tilhører fjorårets sesong, der særlig navn som Geir Magne Haukås, Eunike Hoksrød, Halvor Sveen og Amalie Snøløs gjorde seg bemerket.

Sistnevnte, som for tida er å se i «Skal vi danse», skapte tidlig overskrifter for måten hun ble framstilt i programmet. Enkelte mente nemlig at TV 2 var i overkant fokusert på å forevige 21-åringen i bikini, noe kanalen seinere måtte avvise gjentatte ganger.

- Jeg synes det er litt trist at de velger å fronte kroppen min, når jeg selv vet at jeg har mer å by på. Men greit, de lager tv - og gir kanskje folket det de vil ha? Det må jo være en grunn til at de har tatt med de få sekundene der jeg faktisk har på bikini, fortalte Snøløs selv om oppstyret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer