Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Deadliest Catch»:

«Deadliest Catch»-stjerne til sykehus etter voldelig overfall

To stykker er nå mistenkt for å ha utført overfallet. 

BANKET OPP: Jake Harris (t.h) ble i helga overfalt og ranet i en bil i delstaten Washington i USA. Han og broren Josh Harris (t.v) er kjent fra Discovery-serien «Deadliest Catch». Foto: NTB scanpix 
BANKET OPP: Jake Harris (t.h) ble i helga overfalt og ranet i en bil i delstaten Washington i USA. Han og broren Josh Harris (t.v) er kjent fra Discovery-serien «Deadliest Catch». Foto: NTB scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den populære fiskeserien «Deadliest Catch», eller «Livsfarlig fangst» som den heter på norsk, har vært å se på Discovery her til lands.

I serien følger man en rekke fiskebåter som er ute på Beringhavet, i håp om å finne både krabber og andre storfisk. Klimaet ute på havet er tøft, og yrket har en høy sikkerhetsrisiko. I verste fall kan en uheldig episode der ute på havet ha fatale konsekvenser.

Det er imidlertid ikke bare på havet det kan være farlig. Det fikk den tidligere fiskeren Jake Harris erfare.

Brudd i skallen

Fox News skriver at Harris lørdag kveld ble angrepet, og at han ble funnet av politiet i en grøft i Everett, Washington.

Han skal ha sittet i en bil med tre andre da en i baksetet begynte å angripe den kjente fiskeren.

Han skal ha blitt slått grundig, og fikk et brudd i skallen som følge av det voldelige angrepet. Det sier broren hans Josh, som også er kjent fra «Deadliest Catch».

- Han er ganske ødelagt. Vi får ham forhåpentligvis ut på fisking igjen, sa Josh Harris i en video som ble lagt ut om hendelsen på Facebook mandag.

Arrestert

To stykker er nå arrestert, mistenkt for å ha ranet og banket opp Discovery Channel-stjerna.

Det er ikke kjent hvor lenge Jake Harris blir liggende på sykehuset.

De to fiskerbrødrene Jake og Josh har vært med i serien i flere år. For seks år siden fikk de ekstra mye oppmerksomhet da deres far Phil, som også var med i serien, døde av et slag.

En hel episode av serien ble dedikert til Phil Harris' siste øyeblikk, og en bok skrevet av sønnene hans om temaet kom ut i 2013.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!