Kylie Jenner og Stormi Webster:

Debuterer med datteren på magasinforside: - Skadelig

Realitystjerna vekker oppsikt med magasinoppslag.

DEBUTERER SOM MODELL: Denne måneden pryder Kylie Jenner forsiden av Harper's Bazaar Arabia sammen med moren Kris Jenner og datteren Stormi Webster. En slik eksponering av barn frarådes av barnepsykolog, som mener det beviselig kan ha skadelig effekter på barna. Faksimile: Harpers Bazaar Arabia/ NTB Scanpix
DEBUTERER SOM MODELL: Denne måneden pryder Kylie Jenner forsiden av Harper's Bazaar Arabia sammen med moren Kris Jenner og datteren Stormi Webster. En slik eksponering av barn frarådes av barnepsykolog, som mener det beviselig kan ha skadelig effekter på barna. Faksimile: Harpers Bazaar Arabia/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for en alder av bare 21 år, havnet realityprofilen Kylie Jenner nok en gang på Forbes prestisjetunge liste over «USAs rikeste selfmade kvinner» i 2019. Mye av den søkkrike 21-åringens inntekt stammer fra kosmetikkselskapet Kylie Cosmetics, selskapet hun står som både grunnlegger og eier av.

Jenner mener selv at mye av suksessen kommer av populariteten i sosiale medier, og det er også her store deler av markedsføringen for selskapet finner sted. Jenner har i dag i overkant av 140 millioner følgere på Instagram, og ifølge CNBC tjener hun så mye som 1 million dollar, i overkant av 8,5 millioner kroner, per sponsede innlegg på bildedelingstjenesten.

I februar 2018 ble 21-åringen mamma for første gang, da lille Stormi Webster kom til verden.

Selv om hun har tatt et valg om å skjerme datteren mest mulig fra realityserien, deler hun titt og ofte bilder av den 17 måneder gamle jenta på Instagram. Denne måneden debuterer lille Stormi også på forsiden av magasinet Harper's Bazaar Arabia, sammen med mamma Kylie Jenner og bestemoren Kris Jenner (63).

Det er barnepsykolog Willy-Tore Mørch svært kritisk til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer