Emilie Nicolas og Herbert Nordrum:

Debuterte på rød løper

Paret viste seg offentlig sammen for første gang.

FORELDRE: Kjæresteparet Emilie Nicolas og Herbert Nordrum hadde fått barnevakt for kvelden. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FORELDRE: Kjæresteparet Emilie Nicolas og Herbert Nordrum hadde fått barnevakt for kvelden. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Onsdag kveld arrangerte motemagasinet ELLE sommerfest på Galleri Fineart. Eventet blir omtalt som «årets fest» og flere norske kjendiser tok turen for å ikke gå glipp av festivitetene.

På den rosa løperen fant vi blant annet stjerneparet artist Emilie Nicolas Kongshavn (34) og skuespiller Herbert Nordrum (34).

FORLOVET: Alt gikk ikke på skinner da kjæresten til Ulrikke Brandstorp skulle fri. Reporter: Celina Morken. Video: Luna Lea Vis mer

Dette er ikke bare parets første offentlige event som par, men også deres første event som foreldre.

Forrige høst kunne nemlig Nordrum avsløre på Lindmo at de hadde blitt foreldre til en liten jente.

- Jeg gikk rundt på Ullevål og så på alle de andre babyene, og tenkte bare sånn «min baby er så sykt mye penere enn alle», spøkte 34-åringen, og la til at han var helt frelst.

På ELLE-festen forteller de at livet som foreldre er bra, men at de ville utnytte det å ha barnefri. De kom nemlig rett fra premieren på dokumentarfilmen til Karpe, en duo som Kongshavn har samarbeidet mye med.

ELLE-festen: Sebastian Solberg og Nikoline Anundsen er klare for fest. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

Ny livsstil

Nordrum har hatt mye å gjøre det siste halvåret, ettersom han hadde en av hovedrollene i den Oscar-nominerte filmen «Verdens verste menneske». Filmfestivaler, prisutdelinger, og luksuriøse eventer er noe av det som har stått på kalenderen.

Nå kan han imidlertid avsløre at livsstilen er en smule annerledes, ettersom prisstatuetter er byttet ut med bleier.

- Har du fått landet litt etter all Oscar-oppmerksomheten?

- Jeg er i pappaperm, så der lander man raskt, ler han.

På spørsmål om hva planene er framover, han kan fortelle at det vil skje mye gøy uten å ville avsløre for mye.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer