Helene Olafsen og Jørgen Nilsen:

- Deilig å slippe å holde forholdet skjult

«Senkveld»-programleder Helene Olafsen og Jørgen Nilsen snakker ut om livet som kjærester.

ENKLERE LIV: Etter at programleder Helene Olafsen og «Skal vi danse»-proffdanser Jørgen Nilsen avslørte at de har blitt kjærester, har det blitt enklere for den nyforelskede duoen å pleie forholdet. Tirsdag dukket de opp på premieren på Queen-filmen «Bohemian rhapsody». Foto: Espen Solli / Se og Hør
ENKLERE LIV: Etter at programleder Helene Olafsen og «Skal vi danse»-proffdanser Jørgen Nilsen avslørte at de har blitt kjærester, har det blitt enklere for den nyforelskede duoen å pleie forholdet. Tirsdag dukket de opp på premieren på Queen-filmen «Bohemian rhapsody». Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Flere av Norges kjendiser trosset både kulde og regn, da den mye omtalte Queen-filmen, «Bohemian rhapsody», hadde premiere på Colosseum tirsdag kveld.

Blant de mange spente Queen-fansene som var til stede, dukket blant andre «Senkveld»-programleder Helene Olafsen (28) opp med sin nye kjæreste, «Skal vi danse»-proffdanser Jørgen Nilsen (28).

Det var i september det nyforelskede paret bekreftet at de hadde blitt et par, nesten ett år etter Olafsens deltakelse i «Skal vi danse» i fjor, der duoen var dansepartnere.

På den røde løperen tirsdag kveld kunne Olafsen fortelle til Dagbladet at den siste måneden har vært svært befriende som kjærestepar, ettersom de nå slipper å måtte skjule forholdet sitt.

- Ja, det har vært utrolig deilig, forteller Olafsen.

- Begynner å få en rutine

At kjæresteparet endelig kan vise sin kjærlighet for hverandre i offentligheten, har også syntes i sosiale medier. Stadig deler duoen både videosnutter og bilder av hverandre til fansens store begeistring.

Men selv om duoen ikke lenger holder romansen skjult, betyr ikke det at livet som kjærester er blitt noen enklere av den grunn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer